Chrismy valgustab jõulukuud

Tellides enne 27. Novembrit pakume kõigile tellijatele 10% soodustust ja toome koju enne jõule. Võta meiega ühendust.

Maa on kattunud paksu lumevaibaga ning käes on aasta kõige pikemad ja pimedamad ööd. Aeg on hakata mõtlema, kuidas sel aastal mõnusat jõulumeeleolu luua ning oma ümbrust pühadeks kaunistada.

Disainisõpradele on nüüd pakkuda midagi uut ja huvitavat traditsioonilise kuusepuu asemel. Hispaania disainmööblitootja Vondom põneva vormi ja efektse värvimuutva valguslahendusega Chrismy jõulupuu sobib eriti hästi modernsesse interjööri ning loob mõnusa pühademeeleolu koju või kontorisse.

Kuuse siluetti jälgiva hoogsa siki-saki kujulise liikumisega tekib julge ja elegantne vorm, mis oma kumava valgusega on pilkupüüdev just õhtuhämaruses. Chrismy pakub erinevaid võimalusi ruumide ning vaateakende kujundamisel, aga sobib hästi ka välitingimustesse. Jõulukuuski saab tellida mitmes suuruses, aku või seinatoitega ning erinevate valgustusvõimalustega

Chrismy valgus ei pea alati olema valge, vaid võib muutuda kord punaseks, siis roheliseks, seejärel siniseks, helesiniseks, roosaks või kollaseks. Kuuse valguse värvust, vilkumise kiirust ja intensiivsust saab muuta kas võtmehoidja suuruse juhtpuldiga või automaatselt. Chrismy kuused on erineva valguslahendusega, alates lihtsast valge valgusega kuusest kuni automaatselt värvimuutvate RGB valgussüsteemideni, nii kodukasutajale kui ka professionaalile. Juhtmevabad RGB valgussüsteemid, mida saab kontrollida läbi telefoni või tahvelarvuti, sobivad hästi meeldejääva aastalõpu valgusšõu korraldamiseks, mis pakuvad oma värvide-mänguga tõelist elamust.

Chrismy jõulukuuse valguskuma paistab pimeduses kaugele ning näitab teed ka päkapikkudele.

Tellides enne 27. novembrit on Chrismy sarjale soodustus -10%.

Meeleolukaid talvekuid,
Katrin Reili

Viimased Postitused

26/09/2019

Kogu kontorimööbel Sellexist

26/08/2019

Uhke kontoritool JDM'ist

14/07/2019

Pariisi-hõnguline Fermob


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla