Aiamööbli uudistooted

Hei Sisustushuviline! Aprill on just õige aeg, mil hakata mõtlema uue terrassi- või aiamööbli tellimisele, kuna tarneajad võivad ulatuda nädalatesse ja sellel aastal võib ülemaailmse viirusepuhangu tõttu minna kauemgi. Seetõttu soovitame olla kiired, et juba kevadel nautida välimööbli mugavusi ja võlusid.

Meie partnerid tulevad igal aastal välja uute kataloogidega, kust leiab ka rohkelt uudistooteid täiusliku tehnoloogia, mugavuse ning up to date disainiga. Sirvisime netikataloogid läbi ning leidsime mitmeid aiamööbli uudistooteid, mis loodetavasti ka Sulle meeldivad! Antud postitusest leiab meie top 10, mis on jaotatud brändide järgi. Head tutvumist!

Cane-Line

Blend aiatool
Elegantse ja mugava disainiga aiatool Blend sobib igasse aeda, terrassile ja ka interjööris kasutamiseks (nt suvilates). Disainitud Foersom & Hiort-Lorenzen MDD duo poolt.

Hind al. 294€

Aspect söögilaud
Aspect on Cane-Line uus söögilaudade seeria, mis on loodud Cane-Line disainitiimi poolt, et laiendada unikaalsete söögilaudade valikut. Sinna juurde on Cane-Linel ka suur valik high-end söögilauatoole. Aspecti laud on väga kõrge kvaliteediga - tiigipuust raam, alumiiniumist tugev sisu ning kaunis keraamiline lauapind. Absoluutselt fantastiline valik aeda või terrassile külaliste vastuvõtuks!

Hind al. 3417€

Fermob

Ultrasofa tugitool
Ultrasofa tugitool tool on pisut erinev Fermobi tavapärasest stiilist, kuid sellegipoolest särab pilkupüüdva ja nutika disainiga. Ultrasofa on pehme ja mugav nagu toadiivan, kuid on veekindlast sisust ning vett hülgavast kattematerjalist. Ideaalne suvel pikutamiseks, raamatu lugemiseks või sõpradega aja veetmiseks.

Hind al. 2645€

Lorette aiatool
Fermobi romantilised ning Prantsuse-hõngulised aiatoolid on saanud uue täienduse Lorette tooli näol, mis on inspireeritud Louis XVI stiilist. Disainer Frederic Sofia disainitud šikk ja stiilne aiatool on lisaks ka praktiline ja peab vastu kõikidele ilmastikutingimustele tänu tugevale ning kõrgkvaliteetsele terasele. Vintage? Klassikaline? Kindlasti ajatu! Saadaval 24. erinevas värvitoonis ning sobib seetõttu igasse aeda, eriti just roheluse keskele!

Hind al. 256€

Vincent Sheppard

Light My Table valgusti
Maagilise atmosfääri loomine pole kunagi varem olnud lihtsam! Studiomie disainitud Light My Table valgusti loob hubase õhkkonna nii sise- kui välitingimustes. Terasest disain ning kaasas 9 LED valgustit.

Hind al. 700€

Mona söögilauatool
Vincent Sheppard disainitiimi poolt loodud Mona on just trendikas tänu oma kurvilisele seljatoedisainile! Stiilne tiigipuust raamiga tool muudab õue söögiala tunduvalt elegantsemaks ning on kergesti hooldatav. Tooli saab lihtsalt harja ja veega puhtaks pesta ning see peab vastu kõikidele ilmastikutingimusele.

Hind al. 878€

Rocco lounge tool
Kuigi Rocco sarnaneb Vincent Sheppardi klassikalistele söögilaua- ja lounge toolidele, on see siiski täiesti uutmoodi disainiga. Ümarate detailide ja efektsete käetugedega Rocco lounge tool on sama lihtsalt hooldatav kui eelpool kirjeldatud Mona ning lisab terrassile või aeda mugavust ja luksuslikkust!

Hind al. 960€

Roberti Rattan

Capri söögilaud
Midagi marmorlaudade fännidele! Roberti Rattan on koostöös disainer Santiago Sevillanoga loonud seeria Capri marmordisainiga välilaudasid, mis on disainilt väga unikaalsed. Ümara laua jalad on põimitud kokku ümara mereköiega, mis lisab lauale juurde põnevust ning laua itaaliapärane välimus viib mõtted kaugetesse paikadesse. Laudasid on nii ümara kui kandilise kujuga ning erinevates suurustes ja on samuti saadaval erinevat tooni lauakatete ja -jalgadega. Sobib nii sise- kui väliruumi.

Hind al. 2465€

Ego Paris

Sutra modulaardiivan
Ego Paris viib modulaardiivanid uuele tasemele, kombineerides efektselt erinevate materjalide ning kõrgustega, luues seejuures põneva valguse ja varjude mängu. Studio 5.5 poolt loodud Sutra disain on pilkupüüdev ja praktiline, kuna diivani erinevatele osade vahele saab juurde tellida ka vahelaudasid, seljatugesid, pisikesi ümaraid lisalaudasid, mis kinnituvad diivani külge. Samuti on diivan kvaliteetne, pidades vastu erinevatele ilmastikutingimustele. Sutra on ideaalne paljude külaliste luksuslikuks ja meeldejäävaks vastuvõtuks!

Hind al. 940€

Kettal

Half Dome välivalgusti
Välivalgustid on ühed põnevaimad lisandid aeda või terrassile, seega toome näiteks veel ühe valgusti uudistoote! Half Dome meenutab esmalt toast välja toodud põrandalampi, kuid loodud peamiselt kasutamiseks terrassil või aias Stiilipuhas lamp meenutab disainilt salapärast poolkuud. Hubane lambike on disainitud Naoto Fukasawa poolt.

Hind al. 1410€

Varaschin

Clever lounge tool
Clever kokkuvolditav lounge tool on ideaalne neile, kes tahavad mugavalt aias või terrassil pikutada. Samas on tool praktiline, funktsionaalne ja kaasaskantav. Tänu sünteetilisele materjalile on tool lihtsalt puhastatav. Disain R&S Varaschin tiimi poolt.

Hind al. 420€


Tibidabo Nest kiiktool
Selline suur kiiktool on küll väga eriline ese mida aeda või terrassile soetada, kuid tasub end täielikult ära, sest suvel on seal tuule käes mõnus kiikuda ja raamatut lugeda. Tibidabo kiiktooli saab kinnitada nii tugeva puu külge kui ka kaasasolevale tugevale raamistikule. Calvi Brambilla poolt disainitud kiiktool on nii suurejoonelise välimusega, et võiks sobida vabalt ka hotelli terrassile.

Hind al. 2265€

Noss söögilauatool
Noss'i disain esindab nii innovaatilisust kui ka mööblitehnoloogia tipptaset. Tool mõjub tänu oma huvitavatele joontele korraga robustselt ja harmoonoliselt, mis iseloomustab täpselt selle disainprojekti eesmärki - luua midagi sooja ja kutsuvat kuid samas jõulist ja innovaatilist. Olles Varaschini enda disainitiimi poolt loodud, ühenduvad Noss toolis aastatepikkune teadus mööblipunutisest ning modernsus. Tool on äärmiselt mugav ja funktsionaalne ning on loodud kõrgkvaliteetsetest materjalidest, mis peavad vastu erinevatele ilmastikutingimustele.

Hind al. 447€

---

Laiem valik aiamööblit on nähtaval siin. Loodame, et meie postitus tekitas Teis mõtteid ning ootame Teid PSI Sisustuse showroomi aadressil Suve 2 valima oma terrassile uut lemmikut.

Viimased Postitused

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

16/08/2023

Miks valida valgustatud mööbel?

01/08/2023

Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla