PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

Uuel aastal uue hooga! Kuna igapäevaselt sirvime partnerbrändide katalooge aina uuesti ja uuesti, siis on tekkinud meil omad lemmikud, mida Sinuga jagada sooviksime. Sellest tulenevalt alustamegi PSI Sisustuse blogis uhiuue rubriigiga, kus toome välja meie meeskonna seas lemmikuks saanud tooted erinevatelt brändidelt - tere tulemast "PSI Sisustuse lemmikud" rubriiki.

Veebruari lemmikute postituses keskendume valgustatud mööblile, kuna pimedal ajal on valgusrikas mööbel alati rõõmustav, kuid omamoodi ka hubane ja rahustav. Sellisel mööblil leidub lisaks oma praktilisusele ka valgusallika otstarve, mis on eriti tänuväärt linnatuledest kaugemal asuvate majade juures. PSI Sisustuse partnerite hulgas on mitmeid brände, mis toodavad just sellist mööblit ja oleme paljud näidised toonud ka meie showroomi vaatamiseks.

Valgustada saab peaaegu iga mööblieset, seega leiab midagi terrassile, aeda, siseruumi või avalikku ruumi (nt hotellide fuajeed või restoranid). Valgusallikaid on samuti erinevaid ning valida on jäiste valgete, värviliste või lausa värvi muutvate lahenduste vahel.

Valgustatud mööbel mõjub lukuslikuna aastaringselt ning püüab kindlasti pilke ka naabrite seas, seega oleme elevil näidata meie absoluutseid lemmikuid.

Plust Gumball

Alberto Brogliato poolt disainitud Gumball tugitool on küll lihtne ja minimalistlik, kuid seejuures äärmiselt pilkupüüdev. Tugitool on justkui muljutud nätsupalli kujuga aga see eest oma oma ebatavalise disaini juures väga mugav! Tugitooli on saadaval erinevates värvides ning otseloomulikult valgustatud versioonis. Valikus on erinevad jäine valge või värve muutev versioon.

Hind alates 350€


Bonaldo Kadou riidenagi

Kadou on riidenagi ja valgusti ühes ning selles Ryosuke Fukusada disainis saavad kokku Aasiapärane tradisioon ja Itaalia mööblitootluse know-how. Kadou riidenagi imiteerib Jaapani traditsioonilist vaasitäit lilli ja ka selle nimi tähendab otsetõlkes "the art of flowers" ehk "lillede kunst". Saadaval valgustatud verisoonis ja valgustamata ning erinevates värvitoonides.

Hind alates 445€

Vondom Vertex tool

Vondomi efektne tool Vertex on disainitud Karim Rashidi poolt ega jää kellelegi märkamatuks, olgu tool kasutusel terrassil või kontoriruumis. Ultramoodsa disainiga Vertex sobib kõikjale! Tool koosneb kolmnurksetest tahkudest, mis loovad istujale mugava olemise ning jätavad mulje nagu oleks tool välja tahutud ühtse skulptuurina. Saadaval erinevat tooni või jäine valge vaslgustatud versioon, mis sobib ideaalselt aeda või terrassile.

Hind alates 325€

Bonaldo Muffin

Ryosuke Fukusada disainitud Muffin meenutab oma olemuselt just seda samanimelist Ameerikast pärinevat küpsetist. Muffinit saab kasutada laua ja toolina ning on valgustatud versioonis ka praktiline valgustina.

Hind alates 255€Vondom Adan

Disainer Teresa Sapey on Vondomi ühe kuulsaima toote autor - Adan lillepott. Adan pole muidugi ainult lillepott vaid leiab kasutust ka istme, laua või valgustina. Adani disain hõlmab endas teemanti stiilis graveeritud nägu. Erinevate taimedega saab näole juurde lisada ka hulga vahvaid soenguid.

Hind alates 202€Slide Jumpie

Jumpie on armas ja naljakas lambike, mis on loodud disainer Goran Lelas elavast kujutlusvõimest. Jumpie lisab mõnusat hubast valgust interjööri ning sobib modernsesse või tugeva iseloomuga koju rõõmu pakkuma. Luba jänest meenutaval lambil tuua koju mängulisust ja sära!

Hind alates 165€Slide Fluo

Slide Studio looming Fluo on lihtne ja minimalistlik, kuid piisavalt mastaapne valgusti, et olla vabalt toakujunduse põhirõhk. Hubast ning sooja valgust andev Fluo “sensuaalne valgus" sobib iga sisekujundusstiiliga.

Hind alates 170€

Leia suurem valik valgustatud mööblit PSI Sisustuse kodulehel klikates siia või tulle meile külla Suve 2, Tallinn.

Viimased Postitused

01/03/2024

PSI Sisustuse aiamööbli lemmikud

14/02/2024

Terrassimööbli hoolduse ABC

07/02/2024

Aiamööbli uudistooted


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla