PSI Sisustuse aiamööbli lemmikud

"Välimööbli lemmikud" on uus ja põnev osa PSI Sisustuse lemmikute kategoorias ning võib julgelt öelda, et seni ka kõige keerulisem osa. Nimelt välimööbli puhul saab rääkida piirideta kujutlusvõimest ja niivõrd ägedatest disainivõimalustest, et oli väga keeruline leida vaid mõned lemmikud siia postitusse, samas oleks tahtnud lisada kümneid ja kümneid. Aga et säästa lugejat, andsime endast parima ja panime kokku mitmetelt erinevatelt partneritelt nii innovaatilisi, klassikalisi kui ka luksuslikku mugavust pakkuvaid välimööbli näiteid, mis meie meelest väärivad erilist tähelepanu!

PSI Sisustuse välimööbli partneritel on õnnestunud luua mitmeid mööbliajaloo klassikuid, kuid eriti agarad on nad olnud aastast aastasse aina pilkupüüdvama ja praktilisema välimööbli disainimisel, sealhulgas arendades tehnoloogiat absoluutsesse tippu. PSI partnerite toodang on kõrge kvaliteediga, tihti ka puhas käsitöö, ning mööbel peab erinevatele ilmastikutingimustele vastu aastaid. Samuti on partnerid hoolitsenud selle eest, et mööbli säilitamine ja puhastamine oleksid imelihtsad, luues selleks mitmeid patendeeritud materjale. Mööbel sobib loomulikult ka sisetingimustes kasutamiseks.

Tutvu PSI blogi haldajate lemmikutega:

Ego Paris Hive

Ego Paris sari Hive koosneb mitmetest erinevatest mööbliosadest, mida saab igaüks vastavalt oma äranägemise järgi kokku panna kui puslet, et luua maksimaalselt mugav ja lõbus keskkond oma perele ja sõpradele koosviibimiseks. Hive ühendab inimesi ning lisab igale suveõhtule ja värskes õhus kokkusaamisele lisaväärtust! Disain - Fabrice Berrux.

Hind alates 1680€

Vondom Faz

Faz kollektsioon on PSI Sisutuse lemmikute hulgas, kuid sarja kohvilaud väärib eraldi tähelepanu! Šikk, stiilne ja tähelepanu püüdev kohvilauake sobib pea igasse interjööri ning on ka praktiline, sest laua süvendis saab hoiustada joogilkaase, lilli jms.

Tõeline komplimendipüüdja!

Hind alates 470€

Cane-Line Pure

On keeruline leida stiilipuhtamat ja kvaliteetsemat söögilauda õue, kui Cane-Line Pure! Minimalistlik laud on disainitud Taani disainerite Foersom & Hiort-Lorenzen MDD poolt ning koosneb 100% naturaalsetest materjalidest (keraamiline lauakate, teras ning alumiinium põhi), Samuti on Pure lihtsasti hooldatav ning kriimustuskindel.

Hind alates 2035€

Fermob Ange

Kaks elementi: tiivad ja luuletus ning 1900ndate Pariisi inspiratsioon - kõik koos ühes Fermob Anges. See ülimalt romantiline aiatoolike on nii armas ja eriline, et seda ei saa mitte kuidagi PSI lemmikute hulgast välja arvata. Disainer Jean-Charles de Castelbajac.

Hind alates 399€

Cane-Line Peacock

Tõeline statement- piece aias või terrassil! Uudne toode Cane-Line Peacock on visuaalselt kaunis mööbliese, mis on ühtlasi ülimalt mugav. Kõrgvaliteetne Peacock lounge tool on UV-kiirguse ja ilmastikutingimuste kindel ning patenteeritud kvaliteetsetest materjalidest valmistatud. Disain Cane-Line Stuudio poolt.

Hind alates 1547€

Vondom Organic Round planter

Armas Vondomi Organic Round potike on justkui väga lihtsa disainiga, kuid selle sissepööratud servakesed teevad sellest siiski pilkupüüdva disainiga lilleanuma. Organic Round on saadaval ka valgustatud versioonina. Disain - Maceteros.

Hind alates 150€

Roberti Rattan Gravity

Gravity on kiikuv välisohva, mida ilmestavad rõõmsatoonilised padjad ning mängulised värvide ja disainide kombinatsioonid. Gravity on kasutatav nii terrassil, aias kui ka avalikus ruumis; maas ning rippuvana. Tõeliselt luksuslik ja ülimalt mugav diivan, mis võidab kõigi pilgud! Disain - Alos Palop sisters.

Hind alates 6650€

Vondom Marquiz

Pilkupüüdev ning mahukas lilleanum Marquiz on saanud inspiratsiooni teemandite lõikamisest. Selged ning stiilsed jooned teevad sellest kergesti märgatava aksessuaari nii toas kui väljas. Potti on võimalik tellida erinevates toonides, sh valgustatuna, et lisada sise- või väliatmosfääri valgust ja hubasust! Disain - JM Ferrero.

Hind alates 174€

Cane-Line Nest lounge

Elegantses Cane-Line Nest lounge toolis kohtuvad klassika ja modernsus läbi oskusliku käsitöö.Taani disainerite duo Foersom & Hiort-Lorenzen MDD eesmärk oli luua stiilne lounge tool, kus mugavus on kõige tähtsam. Tool on saadaval sise- kui väliversioonina.

Hind alates 710€

Roberti Rattan Atollo

Roberti Rattani Atollo on uutmoodi välivoodi, mis koosneb köiest punutud võrkkattest, terasest ja alumiiniumist raamist ning tepitud madratsist või patjadest. Atollo Canopy versioon võimaldab nautida õrnade purjetaoliste kardinate varju ja hubast atmosfääri. Atollos kohtuvad maksimumini viidud mugavus ning majesteetlik disain. Tegu on nii omanäolise välivoodiga, et see omab kindlat kohta PSI lemmikute hulgas! Disain - Antonio de Marco ja Simone Fanciulliacci.

Hind alates 4827€

Vincent Sheppard Wicked lounge chair

Vincent Sheppard'i lounge tool Wicked on tõesti 'wicked' ka oma disainilt! Vitstest ning alumiiniumist tugitool jätab sooja ja mugava mulje, kuid samas on disainilt väga esteetiliselt ilus ja just need ärapööratud käepidemed on need, mis jätavad toolist ka wicked mulje! Lihtsus koos põnevate detailidega on just see mis võlub! Disain - Alain Gilles.

Hind alates 1326€

Vondom Spritz

Spritz tool on geomeetrilist väga huvitava disainiga lihtne tool. Kui Archirivolto disainis Spritz kollektsiooni Vondomile, pidas ta silmas korraga mitmeid elemente. Spritz ühendab justkui põhjamaist minimalistlikku disaini ja Vahemere-äärset kergust; sise- ja välimööblit; värskust ja kujundite puhtust.

Hind alates 135€

Varaschin Babylon sunbed

Stiilipuhas, pehme välimusega ning ääretult mugav - just nii saabki kirjeldada Varaschini üht tuntuimat lamamistooli Babyloni. Nii disain, materjalid kui värvigamma on saanud inspiratsiooni otse looduselt, mistõttu loob lamamistool rahuliku harmoonia ümbritsevaga, olgu see siis verandal, aias või basseini ääres. Disain - Giopato & Coombes.

Hind alates 1761€

Plust Saving Space

Vahva disainiga Saving Space suuremahuline lillevaas on nagu just praegu vormist välja tõstetud, et läbida "viimast lihvi" silutud ideaalsuseni. Kuid siiski ei jõudnudki ideaalse lihvini, vaid jäi lopergune, mis teebki sellest vaasist midagi väga pilkupüüdvat! Meie meelest sai sellest üks vägagi geniaalne idee! Saadaval ka valgustatud versioonina. Disain - Joe Velluto.

Hind alates 265€


Vincent Sheppard Light My Table

Tegelikult on ju lihtne luua sarnast hubasust ka oma aias nagu Itaalia välirestoranides. Selleks soovitame kvaliteetset ja kauakestvat Vincent Sheppard Light My Tablet, et luua unustamatu atmosfäär ka sinu aeda. Disain - Studiomie.

Hind alates 700€

Varaschin Summer Set Lounge tool

Traditsioonilisus ja modernsus kohtuvad Varaschin Summer Set lounge toolis, mis on nii stiilne, et muudab ka kõige igavama ümbruse hetkega huvitavaks ja pilkupüüdvaks! Christophe Pillet poolt disainitud tooli on nii lounge, söögilaua- kui ka kiiktooli versioonina saadaval. Samuti on toolile laialdane valik erinevaid kattepatju (sh suur värvivalik), millest mõned katavad tooli rohkem ja mõned vähem. Meie kujutame seda tooli ette nii terrassile kui aeda kuid muidugi ka siseruumi, kus selle efektsus samuti eriliselt väljenduda saab.

Hind alates 1945€


---

Laiem valik aiamööblit on nähtaval siin. Loodame, et meie postitus tekitas Teis mõtteid ning ootame Teid PSI Sisustuse showroomi aadressil Suve 2 valima oma terrassile uut lemmikut.

Viimased Postitused

14/02/2024

Terrassimööbli hoolduse ABC

07/02/2024

Aiamööbli uudistooted

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla