PSI Sisustus aitas sisustada Tartu Hotelli Lydia

Tartu raekoja taga Toome nõlval asuv Hotell Lydia avas oma uksed 2016. aasta juuni lõpus. Samas kohas varem paiknenud hoones on aastatel 1865 - 1868 elanud Johann Voldemar Jannsen ja Lydia Koidula ning sel ajal anti sealt välja ka «Eesti Postimeest».

Hotell Lydia on 4 superior tärni nõuetele vastav hotell, kus on kokku 70 tuba, erinevaid sauna- ja lõõgastusvõimalusi pakkuv spa-lounge, fitness-klubi, restoran Hõlm, lounge ärikohtumisteks ning konverentsikeskus.

Ajaloolist hõngu ja modernset stiili ühendavas hoones on eriliselt rõhku pööratud sisekujundusele, detailidele ja siseviimistluse kvaliteedile. Sisekujunduse on teinud Sisearhitektuuribüroo Art-Aku sisearhitekt Kaire Kemp-Tišler.

Allpool oleme toonud välja pildid ja lühikese kirjelduse aladest, mida aitasime sisustada.

Lobby ja Lounge

Vestibüüli hubase leegiga kamina kõrval on meie tarnitud Patricia Urquiola disainitud mustad Nub Lounge-toolid Hispaania mööblitootjalt Andreu World. Samasugused valged toolid leiad ka vastuvõtu leti ääres klienditoolidena.

Noobli ja hubase Lounge ala Spy tugitoolid on Itaalia mööblitootjalt Billiani, kõrge kaarja seljatoega Queen tugitoolid ja tumba aga firmalt Rossetto.

Restoran Hõlm

Restorani privaatsaali pika laua äärde paigutasime Itaalia mööblitootja Montbel vallatute nööpide ja käetugedega toolid Euforia, mis lisavad mõnusa ajaloolise hõngu.

Sündmuskeskus

Sündmuskeskuses, kus saab pidada seminare, pulmi ning kontserte, on meie tarnitud Hispaania mööblitootja Ismobel mitmeotstarbelised kokkuklapitavad ja ratastega Fedra konverentsilauad.

Väiksemate kohtumiste või ürituste ruumi tumeda kaarja laua taga paistavad silma valged lahtise seljaga Andreu World Zarina toolid.

Spa

Privaatse ja hubase Spa lounge kamina ees on Itaalia mööblitootja Moroso värviliste patjadega Tropicalia mustad lamamistoolid ja tugitoolid. Dušširuumis väikesed lahedad plastikust Parri tumbad.

Keldrikorrusel Spa sissepääsu hämaras nurgas loovad meeleolu skulptuurina mõjuvad Vondom Adan valgustatud ja RGB värvimuutva valgussüsteemiga lillepotid.

Õueala

Sisehoovis on Vondomi valgustatud ja värvimuutvad suured linnukujulised Peacock lillepotid, rohelistest taimedest sabad uljalt püsti.

Ajaloolist hõngu ja modernset stiili ühendavas hoones on tõepoolest lihvitud iga detail.

- Katrin Reili


Viimased Postitused

01/03/2024

PSI Sisustuse aiamööbli lemmikud

14/02/2024

Terrassimööbli hoolduse ABC

07/02/2024

Aiamööbli uudistooted


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla