Uus ja kasutajasõbralik koduleht

Nüüd leiad kõik vajaliku ühest kohast

Meil on heameel teatada, et oleme valmis saanud uue kodulehekülje!
Pärast kuude pikkust planeerimist ja ehitamist leiavad uuelt lehelt kõik vajaliku nii disainerid, ärikliendid kui ka eraisikud. Põhirõhk on pandud kasutusmugavusele ning toodete visuaalsele poolele. Allpool räägime lähemalt mõnest sektsioonist ning, mis võimalusi me pakume.

Partnerid
Kõik esindatud brändid leiad meie Partnerite leheküljelt ning kergemaks navigeerimiseks oleme loonud ka filtrid:
Toolid, Lauad, Terrassimööbel, Pehme Mööbel, Kodu ja Aksessuaarid. Kui soovi on veel rohkem detailidesse minna siis leiad põhifiltrite kõrvalt ka alamkategooriad.
Iga individuaalse partneri leheküljelt oleme lisanud paar üldist pilti, mis iseloomustavad seda brändi, lühitutvustuse ning viite nende kodulehele. Kerides leheküljel allapoole leiate ka selektsiooni selle brändi tooteid.

Tooted
Nagu partnerite puhulgi on tooteid võimalik filtreerida täpselt nii nagu soovi on. Hetkel leiab koduelehküljelt ainult osa toodetest, kuid ajapikku üritame lisada kõik bärndide tooted. Üldiselt on tarneaeg toodete puhul 5-8 nädalat, kuid mõned tooted on ka kohe salongis ning laos olemas ja kohaletoomine on võimalik ka järgmisel tööpäeval!

Kui mõne toote kohta on rohkem küsimusi, siis kontakteeruge meiega julgelt: sisustus@mfleming.ee

Projektid
Läbi aastate oleme sisustanud mitmeid kodusid, hotelli, restorane, kontoreid jne ning valik projektidest leiab ka meie koduleheküljelt.

Salong
Kõik meie kontaktid ning salongi aadressi (Suve 2, Tallinn) leiad läbi selle menüü. Ootame kõiki huvilisi julgelt meie salongi ning oleme alati valmis aitama mööbli kohaste küsimustega!

Blogi
Läbi blogi toome teieni kõike uut ja huvitavat mööblimaailmast ning kui huvi on siis kindlasti liituge ka uudiskirjaga :)

Näeme varsti!

Viimased Postitused

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

16/08/2023

Miks valida valgustatud mööbel?

01/08/2023

Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla