Külaskäik Milano Messile

Uudised Milano Mööblimessilt

12.-17. aprillini toimus igakevadine Milano mööblimess, mis paneb ootusärevusest südamed põksuma tuhandetel disainisõpradel üle maailma. Nad kogunevad, et vaadata mööblidisaini kõige uuemaid trende ning uurida, millega disainerid ja mööblitootjad järjekordselt suudavad üllatada.

Aquario Kapp
Milano mööblimessi viieteistkümne "mida peab nägema" toote hulka kuulusid meie Hispaania partner BD Barcelona Design uus kapp ja laud Aquario. Disainerite duole Campana Brothers meeldib luua hübriide, ühendades tavalisi materjale uudsel viisil nagu külm - soe, raske – kerge. Aquario kapp on eksperimentaalne ja mänguline, kus puidu raskus mängib koos värvilise klaasi kergusega. Erinevas suuruses värvilisest klaasist mullikujulised aknad loovad mulje liikumisest ja muutumisest. Kapi sees olevad klaasriiulid lisavad juurde kergust ja läbipaistvust.

Couture Tugitool
BD Barcelona Design esitles Milano mööblimessil veel oma teist uudist – õmblusmasinaga kokku õmmeldud kasevineeri detailidest karkassiga tugitooli Couture. See on uus tehnoloogia, mille on välja töötanud ja patenteerinud noor disainerite paar Fredrik Färg ja Emma Marga Blanche. Toolile annavad mugavust käetoed, polsterdatud istmeosa ja pöörd mehhanism.

Sol + Luna Lamamistool
Disainerid ja mööblitootjad mõtlevad pidevalt, kuidas meie elu paremaks ja mugavamaks muuta. Üks võimalus on anda ühele tootele mitu otstarvet, muutes sellega hooajaliselt kasutatava mööbli aasta läbi kasutatavaks.

Meie Belgia partner Extremis esitles Milano mööblimessil oma "2 ühes " toodet Sol+Luna (tõlkes Päike + Kuu). Päeval on sellel mõnus päikest võtta, õhtu saabudes saab lamamistooli lihtsalt diivaniks muuta, kus oma pere ja sõpradega kokku saada. See on ühtlasi hea lahendus probleemile, kuhu sügise saabudes panna suvemööbel. Sol + Luna võimaldab kasutada suviseid päevitamistoole siseruumis diivanitena kas külalistetoas, töötoas või sauna eesruumis. Tänu sellele muutub suvemööbel aasta läbi kasutatavaks.

Impronta Diivan ja Tugitool
Meie Itaalia partner Varaschin näitas Milano mööblimessil Impronta diivanit ja tugitooli, mida tänu vett läbilaskvatele materjalidele võib kasutada nii siseruumis kui ka õues. Impronta tugitooli on loonud disainer Joe Colombo juba 1954.aastal.

Remo Tool
Itaalia tootja Plank esitles Milano mööblimessil oma auhinnatud Remo tooli plastikust varianti. Remo on iseloomuliku T-kujulise seljatoega kerge ja ülimalt mugav ladustatav tool. See on ilus näide selle kohta, kuidas käsitöötraditsioone saab ühendada kaasaegse tehnoloogiaga. Remo tooli disainer on Konstantin Grcic.

Valgustatud Välimööbel
Alati leiab põnevaid tooteid Hispaania firmalt Vondom - rahvusvaheliselt tunnustatud välimööbli, valgustite ja istemööbli tootja. Väga dünaamiline ja innovatiivne ettevõte, kes proovib leida parimat tasakaalu disaini ja tehnoloogia vahel. Nende valgustusega välimööbel ja lillepotid nõuavad kohe endale tähelepanu.

Serena Tool
Hispaania tootja Andreu World 2016.a. kollektsiooni on loonud tuntud disainerid Patricia Urquiola, Jasper Morrison, Lievore Altherr Molina ja Piergiorgio Cazzaniga.

Midagi külgetõmbavat on Andreu World punutud rihmadega tiigipuust toolidel Serena, mida võib väljas kasutada ka katusealuses.

Tule Külla
Kuigi praegu kirjutasime ainult mõnest üksikust tootest, siis soovitame kindlasti uurida ka meie partnerite kodulehekülgi, kus on näha kõiki nende uudistooteid. Alati olete loomulikult oodatud ka meie salongi Suve 2, Tallinn ja heameelega tutvustame kõiki tooteid kohapeal. Kiiremate küsimuste korral helistage +372 51 31 140 või saatke email sisustus@mfleming.ee

Katrin Reili

Viimased Postitused

01/03/2024

PSI Sisustuse aiamööbli lemmikud

14/02/2024

Terrassimööbli hoolduse ABC

07/02/2024

Aiamööbli uudistooted


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla