Mööbel, mis muudab ruumi põnevamaks

Seekord tutvustame Teile PSI Sisustuse salongis olevaid tooteid, mis aitavad muuta bürood, kodukontorit ja avalikku ruumi kohaks, kus end hästi ja mugavalt tunda.

Isiklik tööruum
Salongi on just jõudnud Itaalia mööblitootja Ares Line trendika värvivaliku ja mõnusa olemisega Privée diivan. Oma akustiliste omaduste poolest sobib diivan hästi just avatud planeeringuga büroodesse, fuajeedesse ja teistesse mürarikastesse ruumidesse, kus ta loob mugava nurgakese mõtete kogumiseks, telefonikõnede tegemiseks või sülearvutiga töötamiseks.

Privée diivanil on ka boksisarnane katusega variant, mis loob omaette vaikse ruumi suuremas kontoris, kus saab mõnusalt istuda üksinda või mitmekesi, pidada kohvipause või hoopis nõupidamisi. Kontori puhkenurga diivanil on ju tööasju mõnusam arutada kui koosolekuruumi laua taga.

Mobiilne internet ja nutiseadmed võimaldavad tööd teha igal pool, mitte ainult kontorilaua taga. Sülearvutiga töötamiseks on Privée diivanitel lisavarustusena liigutatav kirjutusalus, katusega diivanivariandil sensorlülitiga LED valgustus ning nutiseadmete laadimiseks sisseehitatud USB pesa. Ares Line Privée diivani mugavuses saab veenduda meie salongis.

Vahvad lillepotid
Kodust hubasust lisavad kontorile lillepotid, milles kasvavad rohelised taimed loovad õdusa olemise ja lasevad pilgul puhata. Avarate ruumide liigendamiseks sobivad just huvitava värviga suured potid, mida grupeerides ja ümber paigutades saab anda ruumile jälle uue ilme. Mitu suurt lillepotti üksteise kõrvale ritta asetades saab moodustada ka vaheseinu.

Salongis oleme välja toonud suure valiku plantereid Itaalia disainmööbli tootjatelt Vondom ja Plust. Max ja Giotto nime kandvad kõrged planterid moodustavad lustaka grupi, mis vähendab kontorisisustuses domineerivat rangust. Planterid on saadaval paljudes värvitoonides sise- ja välitingimustesse.

Praktiline mobiilne mööbel
Kontoris ja avalikus ruumis on väga praktiline mobiilne mööbel, mis täidab mitut funktsiooni ja mida on võimalik vajadusel ringi liigutada. Itaalia mööblitootjal Plust on selline kergesti teisaldatav ja kirjutusalusega varustatud vahva tumba SAT, mida saab kasutada ajutise töökohana fuajees või ooteruumis, aga ka diivanilaua ülesannetes.

Diivanil või tugitoolis istudes ja arvutiga töötades saab seda mugavalt endale lähemale tõmmata. SAT liigutatava kirjutusalusega tumba hind on 165 € ja seda saab proovida meie salongis.

Dekoratiivsed riidenagid
Üleriiete riputamiseks on väljapanekus erinevaid jalal seisvaid riidenagisid. Privée diivani kõrvale sobib hästi Rootsi tootja Johanson Design dekoratiivne riidenagi Noway, mis meenutab suunasilte. Hämaras ruumis püüab aga pilku harulise puu kujuline valgustatud riidenagi Godot Itaalia firmalt Plust, mis sobib ka ootealale ja hotelli fuajeesse.

Mõtteid kogudes
Kontori puhkenurka või ootealale saab teha mõnusa istumisnurga lounge toolidest. Modernses sagina- ja suminarohkes kontoris mõtete kogumiseks sobivad hästi pöörleva alusega tugitoolid. Neid võib büroosse või avalikku ruumi paigutada tooliderühmana, kuid nad mõjuvad sama efektselt ka eraldi. Salongis olev Queen pöördtool on mõnusaks kohaks, kus ajalehti lugeda või lihtsalt omaette mõtiskleda. Pöördtoole saab tellida erinevate kangaste ja jalavariantidega. Salongis oleva Queen pöördtooli hind on 599€.

Tule külla
Meie väljapanekust leiab kõik vajaliku büroo, kodukontori ja avaliku ruumi sisustamiseks. Salongis on lai valik töö- ja klienditoole, puhkenurga lahendusi nii sise- kui välitingimustessse, valgustatud dekoratiivseid lillepotte, vorme ja nagisid.

Head Veebruari soovides,
Katrin

Viimased Postitused

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

16/08/2023

Miks valida valgustatud mööbel?

01/08/2023

Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla