Otsid suveks terrassimööblit? Siit leiad 13 lounge- ja lamamistooli ideed

Suvel tuleb kasutada igat võimalust, et viibida palju värskes õhus ja talveks energiat koguda. Rõdule või terrassile saab luua hubase nurga, kus nautida head ilma ja toredaid hetki koos pere ja sõpradega. Parim puhkus on mõnus pooltund päikeselisel rõdul või terrassil mugavas asemes. Aiatoolide, -diivanite ning lamamistoolide mudelite, värvi ja materjalide valik on lai, kuid indlasti leiab igaüks oma aeda ja terrassile sobiva. Oleme allpool välja toonud 13 ideed inspiratsiooniks.

Cane-line kerged ja elegantsed Breeze Highback kõrge seljatoega lounge toolid on ülimalt mugavad ja praktiliselt hooldusvabad. Breeze sarja kuuluvad veel madalama seljatoega lounge toolid, lounge diivan, jalapingid, kõrvallauad, söögilaua toolid ja baaripukid.

Andreu World Trenza sarja kerged ja stiilsed lounge- ja lamamistoolid.

Fermob Surprising sarja lounge toolide juurde kuuluvad veel jalapingid, mis mahuvad tooli alla kenasti ära. Talvekorteris võtavad need niimoodi vähem ruumi.

Fermob lamamistoolid Alize on saadaval paljudes värvitoonides. Lamamistoolide jalatuge saab eemaldada ning toolid on virnastatavad.

Extremis lamamistoolil Sol+Luna on päeval mõnus päikest võtta. Õhtu saabudes aga saab seljatoe- ja istmepatju lisades muuta lamamistooli diivaniks.

Point 1920 ratastega lamamistoolid Breda, mida on mugav ja kerge aias ringi liigutada.

Manutti Elements sarja lamamistoolidele lisab mugavust reguleeritav seljatugi. Elements õuemööbli kollektsioon sai 2014. Aastal maineka Red Dot Award disainiauhinna.

Roberti Rattan Portofino lounge diivanile saab päikesevarjuks lisada kerge varikatuse.

Talenti Breez sarja ekstravagantsed ja futuristlikud lamamistoolid on disaininud Karim Rashid.

Plust Airball tugitoolid ja diivan, mida saab tellida ka koos LED valgustusega.

Vondom päikesevarjuga Faz daybed. Hispaania tootja Vondom tootevalikusse kuulub suur valik erinevaid lounge-toole, lamamistoole ja istumispesasid, mis on eriti efektsed õhtul LED valgustusega.

Ego Paris Hive istumispesa. Hive sarja kuuluvad erineva mõõduga lounge-toolid, ühesed ja kahesed istumispesad, diivanid, tumbad ning diivanilauad.

Cane Line Flow sarja diivanimoodulitega saab tekitada just sellise aseme nagu soovid

Kõike seda ja muudki leiad PSI Sisustus salongist. Aitame leida Sinu koju stiilse ja kvaliteetse terrassimööbli mitmeks aastaks. Tule külla Suve 2, Tallinn.

Viimased Postitused

01/03/2024

PSI Sisustuse aiamööbli lemmikud

14/02/2024

Terrassimööbli hoolduse ABC

07/02/2024

Aiamööbli uudistooted


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla