Lounge toolid kui puhkus argipäevamelust

Tänapäeva kiires elutempos tekib vahel tahtmine luua enda ümber väike rahulik oaas, kus tunda end mõnusalt.Mugava istumisnurga saab teha trendika värvivaliku ja mõnusa olemisega lounge toolidest . Vaatleme lähemalt põnevamaid tugitoole PSI Sisustuse tootevalikust, mis sobivad kasutamiseks nii avalikus ruumis, büroos kui koduses interjööris. Kõrge seljatugi aitab üldisest melust eralduda, pakub privaatsust ja loob turvatunde. Stiilne ja mugav tugitool on mõnusaks kohaks nii töö tegemiseks kui puhkehetkeks, kus saab nautida rahu ja vaikust, omaette mõtiskleda või hoopis kaaslastega juttu ajada ja ajalehti sirvida. Toreda puhkenurga loomiseks sobivad hästi pöörleva alusega mugavad tugitoolid. Neid võib büroosse või avalikku ruumi paigutada tooliderühmana, kuid nad mõjuvad sama efektselt ka eraldi.

Stiilne ja mugav Softline Havana tugitool on saanud ülimoodsa kujunduse tänu ümaratele ja dünaamilistele joontele. Tugitool pakub oma kõrge seljatoega privaatsust ja turvalisust ning sobib hästi lõõgastumiseks. Nagu nimigi ütleb, on see tugitool loodud mõnusaks olemiseks koos sigariga või ilma.

Artifort kõrge seljatoega tugitoolis Kalm (disainer Patrick Norguet) on ühendatud suurepärane disain ja mugavus. Kalm ei ole mitte ainult ilus tugitool, mis väärib sinu kodus erilist kohta, vaid see kaunistab iga interjööri.

Torre 1961 Nirvana moderne pealeeniga tugitool on õige kaaslane puhkehetkeks. Temas on ühendatud suurepärane disain ja mugavus. Nirvana tugitoole saab ruumis kasutada tugitoolide grupina, aga üksinda paistab ta eriliselt silma.

Parri Design värvikas ja liialdustega Free üllatab oma disainiga, milles on tunda nii kuuekümnendate aastate kui ka postmodernismi mõju. Tugitool sobib kasutamiseks nii avalikus ruumi ootealal kui büroo puhkenurgas. Tugitool on tagasipöördemehhanismiga, tellida saab nii kanga, naha kui kunstnahaga.

Me, myself and I - mõnikord tahaks olla üksinda rahus ja vaikuses. Buzzi Space lounge-tool Me (Belgia disainer Axel Enthoven) on selleks ideaalne koht. Tooli akustilised omadused summutavad igasuguse välise müra. Seetõttu on BuzziMe ideaalne tool fuajeede, lennujaamade ja büroode sisustamiseks - või hoopis Teie kodus vaikse nurga loomiseks.

Johason Design Stealth tugitooli erinevad pinnad ja nurgad tekitavad põnevat varjudemängu. Tugitool mõjub kutsuvalt ning sobib nii kontori puhkenurka, ootealale kui ka kodusesse interjööri.

Moradillo tugitool Kusu on mõnus omaette olemise koht, kus saab mugavalt istuda, sirvida ajalehti, rääkida telefoniga või kaaslastega juttu ajada.

Fritz Hansen Egg Chair on Taani arhitekti Arne Jacobsen`i üks tähtteoseid. Kui Arne Jacobsen kujundas 1950-ndate lõpus SAS Royal Hotelli Kopenhaagenis, disainis ta ka Egg Chair tooli, millega tegi Taani disaini üle maailma tuntuks. Egg Chair tooli loomisel kasutas ta esimesena uudset tehnikat, kus polsterduse all on kõvast vahust vorm. Tool on nagu skulptuur, mis on kontrastiks hoonete vertikaalsetele ja horisontaalsetele pindadele. Tooli originaalse disaini skulpturaalsed vormid kestavad põlvest põlve.

Hispaania disainer Jaime Hayon on kiiresti rahvusvahelist tuntust kogunud. Tema loodud Lounger tugitool kuulub 2006.a. loodud BD Barcelona Showtime kollektiooni. Tooli iseloomustab elegantsus ja mugavus, mida seda tüüpi toolid nõuavad Hayoni käekiri ühendab endas klassika ja modernsuse. BD Lounger on iseloomuga tool, mis sobib nii modernsesse kui traditsioonilisse keskkonda ning täiendab igat interjööri.

Moroso pöördtugitool Take a Line for a Walk (disain Alfredo Häberli) näeb välja nagu kosmoselaeva komandöri tool, mis on mugav ja kaitsev ning aitab eralduda ümbritsevast maailmast. Tugitool sobib nii töö tegemiseks kui puhkehetkeks.

Kõike seda ja muudki leiad PSI Sisustus salongist. Aitame leida Sinu koju stiilse ja kvaliteetse terrassimööbli mitmeks aastaks. Tule külla Suve 2, Tallinn.

Viimased Postitused

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

16/08/2023

Miks valida valgustatud mööbel?

01/08/2023

Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla