Sisustusidee, mis lahendab suuri probleeme väikses ruumis

Paljudes kodudes kipub olema ruumiga napp ning elementaarse mööblieseme ost nagu söögilaud võib tunduda kui suure peavaluna. Pere ei pruugi olla küll suur, kuid külaliste vastuvõtu puhul oleks mugav kui on olemas laud, mille taga saavad kõik mõnusalt õhtu veeta. Mida siis teha kui unistus uhkest pidulauast on suurem kui ruum ise?

Selliseks puhuks ongi disainitud söögilauad, mis on pikendatavad. Kui vanasti võisid sellised lauad sisustusaspektist vaadatuna tunduda kohmetud, siis nüüd on saadaval lauad, kus pikenduse osa on vaevu märgatav ning laud jätab oma algpärase kauni disaini mõlemas suuruses!

Pikendatavaid laudu on saadaval mitmete erinevate jalgade, lauaplaatide materjalide ning kujudega, seega innovatiivne lahendus ei piira kindlasti eelistatud disaini. Samuti on pikendusi saadaval eri pikkustes ning erinevates avamisviisides

Küsi lisa sisustus@psisisustus.ee või tule meile külla salongi (Suve, 2) ning aitame leida parima lahenduse.

Oleme allpool toonud välja mõned meie partnerite poolt pakutavad pikendatavad lauad ning loodame, et nii mõnigi lahendus üllatab sind!

Pikendatav laud Calligaris Echo tugev ja kindel jalg suudab toetada mitmeid erinevaid lauamaterjale ning kujusid, olles pikendatav ühest küljest.


Bonaldo Big Table on dünaamiliselt mõjuv laud kaldus jalgadega, millele on samuti saadaval suurem hulk erinevaid lauaplaate ning jalatoone. Pikendus käib välja laua alt.


Üks väga omapärane laud Magis Big Will on pikendatav rööbastel rulluva lauaosaga, millele kinnitatakse eraldi plaat. Pilku püüavad kindlasti laua põnevad jalad.


Calligaris Eclisse on äärmiselt põnevate jalgadega laud, mis on saanud inspiratsiooni Shangai mängust. Saadaval mitmete erinevate lauaplaatidega, Eclisse on pikendatav Calligarise poolt patenditud automaatse mehhanismiga, mis pakub kohti 12le inimesele.


Klaasist laua sõpradele on Compar Light ideaalne pidustuste kaaslane. Üleni klaasist Lightile on lisatud alumiiniumist pikendusmehhanism, mis annab lauale juurde 40cm.


Bonaldo Menu vastab kõikidele nõuetele. Seda lihtsat kuid kauni disainiga manuaalselt lauda saab teha täpselt nii pikaks kui parasjagu vaja.


Üks huvitavamaid pikendatavaid laudu meie nimekirjas on luksusliku välimusega Calligaris Odyssey. Esialgu tundub, et sellist lauda ei saagi suuremaks teha, kuid tegelikult kavala mehhanismiga lauaplaadi all peituvad lisa lauaplaadi otsad, mis plaati keerates servadesse liiguvad, lisades 90 cm lisapikkust.

Calligaris Runway on üks nimekirja pikemaid laudu, mida annab veelgi pikendada. Patenditud automaat-süsteemi abil saab lauda pikendada nii, et mahuks 10 inimest kindlalt istuma ning kolmnurksed jalad on pandud võimalikult nurkadesse, et laua potentsiaali saaks täielikult ära kasutada.


Väiksematest laudadest tooksime esile Compar Liberty, mille lisaplaat liigub teise klaasiplaadi alt välja. Tegemist on väga stiilse väikese klaaslauaga, millel tugev ja isikupärane jalg.


Calligaris Orbital on modernsem variant pikendatavast lauast. Laud oleks justkui pärit mõnest Star Wars’i saagast, kuid vaevalt seal oleks keegi tulnud nii geniaalse pikendusmehhanismi peale kui Calligaris. Laud avaneb samamoodi nagu Calligaris Odyssey.


(Kaanefotol on pikendatav laud Bonaldo Octa)

Viimased Postitused

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

16/08/2023

Miks valida valgustatud mööbel?

01/08/2023

Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla