Stockholm 2018 Mööbli ja Valgustuse Mess

Veebruari alguses toimus Stockholmi messikeskuses iga aastane mööblimess ning kohal olime ka meie. Tutvusime partneritega, ammutasime inspiratsiooni ning muidugi tutvusime ka kõikide uudistoodetega. Läbivaks jooneks messil oli roosa ning smaragd-roheline, kuid samuti ka erinevad mustrid ning samet. Samuti tundus üks tulevaid trende olevat kuldne raam toolidel ning laudadel ja tume naturaalne puit. Meie koostööpartneritest olid messil kohal näiteks Johanson Design, Zeitraum, Fritz Hansen, Pedrali, Arper, Kvadrat, Calligaris, Magis ja paljud teised.

Oleme kokku pannud ülevaate põnevaimatest uudistoodetest Stockholmi messil ning postituse alt leiab ka meie Instagrami @psisisustus story’sse tehtud video messilt, kust leiab nii uudistooteid, partnerite messinäidiseid, põnevaid bokse ning lõike ka messielust enesest.

Johanson Design’i Norma tugitoolid ja diivanid on pakuvad tõelist silmailu just lähedalt vaadates oma põneva tekstuuri tõttu. Samuti proovisime need ka ise järele ning tegemist on vägagi mugavate mahukate toolidega, mille värvikombinatsioone on valikus tohutul hulgal.

Fritz Hansen’I Egg, Swan ja Drop on klassikud, mis tähistavad sel aastal 60. sünnipäeva! Sel puhul valmisid uudistoodetena väga erilised versioonid, mis olid esindatud ka Stockholmi mööblimessil. Saadaval vaid limiteeritud kogustes, kõiki toole saab tellida eksklusiivsest PURE nahast või SERA villakangast. Toolide jalad on aga kaetud 23 karaadise kullakattega. Ikooniline!

Zeitraum Yoma on uudistoode voodite maailmas ning püüab edasi anda kujutlust, et voodi justkui hõljub õhus. Yoma puitühendused on lainete kujuga ning riiulitaolisele ümbrisele saab kinnitada ka väikese ümara laua.

Stockholmi messi suurimaks staariks osustusid Blå Station’i Dent pukid ning toolid. Toolide ümber oli kogunenud kogu aeg suur hulk inimesi, kes olid kõik väga huvitatud sellise disainiga toolile istumisest. SIiski, pealtnäha ebamugav kortsus tool on tegelikult sama mugav nagu iga teine sirge tool ja seda kavala disaini tõttu, mis on uurinud, kus inimesel istumisel peamised tugipunktid asuvad.

Cane Line’il on midagi uut pakkuda ka terrassidele – Peacock Lounge Chair. Tegemist on väga mahuka ja mõnusa välitooliga, mida saab tellida ka Cane Line’I uudses sinakashallis värvitoonis.

Uut Ton’i tooli Alba on saadaval nii tavalise kui ka tugitoolina ning samuti tohututes kogustes erinevate värvikombinatsioonide ning materjalidega. Alba on huvitava disainiga pilkupüüdev tool, mis kindlasti sel kevadel oleks eriti tabav roosakates toonides!

Skandinaavia brändi Lammhults’I fookus on peamiselt kontorimööblil ning just ses valdkonnas on neil ka uudistoode Carousel. Stiilne kontoritool on saadaval paljudes erinevates materjalides, nii pehmetes kui kõvemates ning sobib ideaalselt kokku Lammhults’I teisegi uudistootega – S18 kontori- ning konverentsilaud.

Viimased Postitused

01/03/2024

PSI Sisustuse aiamööbli lemmikud

14/02/2024

Terrassimööbli hoolduse ABC

07/02/2024

Aiamööbli uudistooted


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla