Muutes Eesti suved veelgi paremaks

Eesti suvi kipub olema lühike ning seetõttu võtame eestlastena sellest igal aastal viimast ja kasutame tihti aeda, terrassi või rõdu suvisteks tegevusteks.

Sündmused värskes õhus teeb nauditavaks mugav, praktiline ning kaunis terrassimööbel, mis aitab muuta maja või korteri välispinna rikkalikuks õhtusöögi, grillipeo või lihtsalt mõnusaks kohvitamise alaks. Mööbli eesmärk on tuua prakilisust, mistõttu tuleks hästi läbi mõelda, mis eesmärki välispind täitma hakkab. Kas need on laste sünnipäevapeod või õhtused kokteilitamised - variante on palju! Samuti paneb stiilne terrassimööbel naeratama sinu pere ning külalised, tehes võibolla isegi sinu kodu terrassist või aiast oma sõprusringkonna suve popima koha, kus kokku saada!

Muidugi ei saa kunagi olla Eesti ilmastikuoludes kindel, kuid korralik terrassimööbel ongi vastupidav ning ilmastikukindel, et vastu astuda igale ilmataadi vembule. Just kõrge kvaliteet ning hoolikalt valitud materjalid tagavad terrassimööbli vastupidavuse aastateks - seda muidugi koos õige hooldusega, millest teeme oma blogis juba õigepea juttu.

Selles postituses vaatame aga üle PSI Sisustuse poolt pakutavad terrassimööblibrändid, mis on olnud kas eriti populaarsed klientide seas või paistnud silma kauni stiili poolest.

Ajatu Cane-Linei näol on tegemist ühe populaarseima ning mugava disainiga, mille seast leiab kindlasti iga maitse omale sobiva kollektsiooni. Lisaks suurele välimööbli valikule leiab Cane-Line’i ridadest ka väga põnevaid aksessuaare. Kaunis välimööbel on hinnas ka siseruumide sisustamisel.


Manutti’t iseloomustab enim luksuslik minimalism, mis pakub unustamatut välimööbli elamust leidlikuse ja mugavuse läbi. Põnev disain ei jää kellelegi märkamatuks ning materjalide valik on Manutti puhul laialdane.

Roberti Rattan'i disain on esteetiline, muutes kauni kaunimaks ning lisades hulganisti lisaväärtust nii avalikel pindadel kui koduverandal. Kollektsioonid hõlmavad endas nii põnevaid esemeid, et valikuga läheks suisa raskeks.

Plust’i näol on tegemist teisegi valgustatud terrassimööbli võimalusega, mis on samuti ülimodernne kuid selgelt eristatav eelmisest brändist. Effektse välipinna loomiseks ideaalne.

Varaschin on väga eksklusiivne bränd, hõlmates endas põneva tehnikaga punutisi ning materjalide kooskõla.


Vondom on olnud üks PSI Sisustuse populaarsemaid brände, seda nii talvel kui suvehooajal. Tegemist on ülimodernse disainiga, mida saab nii valgustatult kui ka mitmetes eritoonides.

PSI Sisustuses leiame Sinu terrassile parima lahenduse! Küsi lisa sisustus@psisisustus.ee või külasta meid meie salongis aadressil Suve 2, Tallinn.

Viimased Postitused

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

16/08/2023

Miks valida valgustatud mööbel?

01/08/2023

Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla