Lähme välja sööma! Oma kodus!

Kes oleks seda oodanud! Eesti suvi on sel aastal olnud tõeline pärl ning nii palju päikeselisi päevi kui meil see aasta on olnud, saab vist viimase viie aasta peale kokku lugeda! Ehk on nii mõnigi mõelnud sel suvel, et aias oleks võinud olla rohkemgi mööblit, et ilusaid suvepäevasid kauem väljas veeta. Selles blogis tutvustamegi meie partnerite söögilaudu ja sinna juurde sobivaid toole, mis sobivad Eesti kliimasse.

Mõeldes söögilauale aias tuleb ilmselt enamikele silme ette painutatud metalliga ümar laud, kuid tegelikult on saadaval palju erinevate välimuste ja materjalidega laudu, mida on täpselt sama lihtne hooldada ja puhastada. Välimööblibrändid pööravad suurt tähelepanu eelkõige disainile ja kasutatud materjalidele, et mööbel püsiks uuena, ka muutlikes ilmatingimustes. (Selle juurde käib muidugi ka korralik hooldus, millest kirjutasime meie eelmises blogipostituses!)

Allpool olemegi teinud ülevaate stiilsetest ja mahukatest söögilaudadest, mis annavad igale aiale või terrassile uue elu ja teevad suved mõnusamaks! Lähme välja sööma, aga oma kodus!

Cane Line’i söögilaudade valik on väga suur ja sisaldab väga palju erilisi ja disainilt väga kauneid laudu. Eelkõige tasub tähelepanu pöörata detailide täpsusele ja materjalidele, mis on hoolikalt valitud, et pidada vastu erinevatele ilmadele. Pure laud ja Breeze toolid on üks meie salongi lemmikumaid komplekte!

Manutti’st kohe hõngub luksuslikkust ning seda ka Air laua puhul, mis viib tagasi 70ndate mööblistiili juurde. Air lauda saab tellida nii eksootilisest Iroko puidust kui ka keraamilise pinnaga.

Neile, kes austavad minimaalset ja modernset stiili on Vondom justkui valatud! Väga lihtne, kuid efektne komplekt Jut näeb aias või terrassil väga põnev välja ja on äärmiselt lihtne hooldada. Valikus on palju erinevaid toone.

Naturaalsest puidust välimööbli fännidele on Vincent Sheppard ideaalne valik. Luksuslik puitlaud Bernard on disainilt lihtne, kuid pöörates tähelepanu detailidele ning kvaliteedile ei ole selles midagi lihtsat ja see ei jää juba kellelegi märkamatuks.

Varaschin’I välilaud Dolmen on pikendatav, et mahutada veelgi rohkem külalisi! Lauda saab valida mitmete erinevate katetega ning lauda kiidetakse selle väga hea vastupidavuse eest.

Neile, kes soovivad luua aeda stiilset pargimeeleolu, leiavad midagi Ego Parise valikust. Selle brändi disain on niivõrd põnev ja uudne, et on olnud üks meie selle suvehooaja klientide lemmik. Laiendatav laud Extrados on järjekordne näide brändi lahedast visioonist, millel on suur valik erinevaid lakitud või Corian® materjalist katteid.

Nüüd aga põhjus, miks pühendame postituse välimööblile, kuigi sügis juba uksele koputamas – nimelt on PSI Sisustuses suur suvemööbli näidiste müük 20-24 august. Suvi möödub kiirelt, kuid sama kiirelt möödub ka ülejäänud aasta ning miks mitte valmistuda järgmiseks suveks juba varakult ette. See aasta tuli suvi juba mai algul!


Küsi lisa sisustus@mfleming.ee või tule meile külla aadressil Suve 2.

Viimased Postitused

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

16/08/2023

Miks valida valgustatud mööbel?

01/08/2023

Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla