Kodukontor

Kodukontor või nurgake õpilasele kodutöödeks võiks olla motiveeriv ja kutsuv, et töö ja õpingud saaksid tehtud mugavalt ja rõõmsalt! Selleks on tähtis , et tööpind oleks konkreetne ning ei koosneks segavatest esemetest. Kodukontori loomisel lähenevad sisekujundajad tihti ideest, et see tööks kõige-kõige olulisem peab olema laua keskel (näiteks kui põhitööks vajalik ese on arvuti), otse inimese slime all ning kõik muu vajalik käesirutuse ulatuses. Kindlasti on tähtis, et laual ei tekiks ruumipuudust ning see pakuks ka kirjutamiseks ruumi. Õpilaste ja kodus töötavate inimeste puhul on kindlasti esemeid rohkem, kui lauapind mahutab, kuid selle probleemi lahendab suurepäraselt sahtlitega kirjutuslaud.

Kõige enam loeb töökeskkonnas aga mugavus ja eelkõige just kvaliteetne tool. Kontori- või kirjutuslauatooli erinevad funktsioonid võiksid olla reguleeritavad ning miks mitte disain ka esteetiliselt pilkupüüdev ja ruumiga ühte sulanduv!

Nii palju kui on aga erinevaid inimesi on ka erinevaid toole ja töölaudu, mis neile sobivad ja just seetõttu on PSI Sisustuse kontorilaudade ja –toolide valik eriti suur, et vastata võimalikult täpselt erinevatele nõuetele ning pakkuda võimalust valida paljude ilusate ja praktiliste seast just see õige.

Antud postituses oleme kogunud kokku mõned huvitavamad ja klientide seas populaarsemad kontorimööblitooted, mis annavad loodetavasti ideid ja inspiratsiooni oma töönurgakese loomisel!

Nils Holger Moormanni töölaud Kant on ideaalseks töökeskkonnaks just neile, kes töötavad paljude mappide, raamatute ja paberitega, mis peaksid kogu aja olema käeulatuses. Kant on kui riiul laua küljes, kuid tööpind on jätkuvalt lai.

Ismobeli Eco on aga ideaalse viimistlusega sahtlitega lauakomplekt ning sobiv just koolilastele, kel palju õpikuid, pliiatseid, muid tarbeid. Ismobeli laudade puhul on tohutult erinevaid variante, seega tasub kindlasti meiega konsulteerida.

Girsbergeri kirjutuslauatool Jack on minimalistlik, kuid luksusliku viimistlusega. Toolil on saadaval erinevate funktsioonide, seljatoekõrguse ning jala viimistlusega.

Arperi töölaud Meety on suure tasapinnaga minimalistlik töölaud ning sobib eelkõige neile, kes hindavad kõrgkvaliteeti ning ilusat lihtsat disaini, mis on ühtlasi ka praktiline.

Johanson Designi retrohõnguline kontoritool Haddoc on loodud disaini hindavatele töömesilastele, kes armastavad midagi äärmiselt pehmet ning pilkupüüdvat.

Kauni viimistlusega Ismobeli töölaud Maya (executive) sobib hästi nii õpilastele kui ka suuremat lauapinda vajavatele kodunt töötajatele. See Ismobeli klassik on samuti ka ideaalseks arvutilauaks ning oma varieeruvuse tõttu tuleks meiega üle konsulteerida täpsed detailid.

Ülevalpool tõime välja vaid killukese võimalikest variantidest. Kui sul tekkis huvi uuendada oma kodukontorit või oled hoopis avamas kontorit, siis rohkem tooteid leiad PSI Sisustuse kodulehel SIIN või võttes meiega ühendust meiliaadressil sisustus@mfleming.ee

Viimased Postitused

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

16/08/2023

Miks valida valgustatud mööbel?

01/08/2023

Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla