Sisustustrendid 2019. aastaks

Ootamatult on teinud aasta taaskord ringi peale ning on aeg jällegi otsa vaadata tulevatele trendidele ja seda mitte ainult moemaailmas vaid muidugi ka sisustusmaailmas. Moemaailmal ja sisustusmaailmal on nii mõndagi ühist, seda eriti kangatoonide osas ning teravam pilk võib leida sarnasusi nii siluettides kui stiilides. Trendid on pidevalt muutumises ehk seda enam tuleks neid järgida ning miks mitte teha seda uute mööbliesemete soetamisel. 2019 aasta trendid võivad muuta Sinu korterit või avalikku ruumi märkimisväärselt.

Jagame Sinuga põhilisi 2019. aasta trende, mis suure tõenäosusega hakkavad sisekujundajate eelistusi vormima. Selgema ülevaate trendidest saab ka jälgides sisustusmesse ja sealseid väljapanekuid.

KORALL

2019. aasta ametlik värv on korall, mis vallutab moe- ja sisustusmaailma! Korallroosa on tulemas erinevate varjunditega, kuid peamiselt võtab võimu pisut oranzika varjundiga ergas roosa. See on värv, mis on äärmiselt särav ja silmapaistev, kuid vajab maitsekat lähenemist. Näiteks on hästi kasutanud korallroosat bränd Ton, tooli Alba juures, kus seljaosa on helehall ning siseosa uhke korallroosa. Tulemus on tasakaalukas ja äärmiselt trendikas!

Samas on huvitav kasutada korallroosat ka toa statement osana nagu on Pedrali seda teinud Buddy puhul. Üks on kindel – korallroosa mööbel ning aksessuaarid tähelepanuta ei jää!

KURVID

Kurviline mööbel on päris haruldane ja ebatavaline nähtus eestimaallaste kodus, kuid 2019. aastal on just sellise kujuga mööbel moes! Kurvilised võivad olla diivanid, riiulid, lauad ning tugitoolid. Otsisime välja Roche Bobois tootevalikust kaks vahvat diivanit - Beach Bay Canapé ning Reportage, mis on mahukad, luksuslikud ja äärmiselt pilkupüüdvad!

VÕIMAS PUITLAUD

Eestlaste seas juba pikalt hinnatud võimsad tammepuidust puitlauad saavad 2019. aastal veelgi popimaks. Mida robustsem ja viimistlemata, seda trendikam! Tegemist on vastupidava ja mahuka söögilauaga, mis sobib igasse interjööri ega lähe iial moest. Leidsime Elite, TO BE ridadest Dasar’i ning Bonaldo laudade seast Big Table. Kusjuures, enamikele Bonaldo suurtele puitlaudadele saab tellida ka viimistlemata äärega puitkatte!

NATURAALSED MATERJALID

Nagu mainisime ka meie eelmises blogipostituses, siis loftid ja sellega kaasnev stiil kogub hoogu ülemaailma. Loftistiil on industriaalne, kus on säilitatud palju tehasele omast temaatikat nagu tellisest, metallist või kivist detailid ning seinad. Tihtipeale on loftides asuva mööbli puhul kasutuses naturaalsed materjalid ja ehk ongi selle trendi algataja loftide populaarsus. Kõige erilisemaid ning tähelepanuväärsemad valikuid on aga Elite, TO BE tootevalikus, mille valikust leiab ka superstiilsed kohvilauad Kobe ja Otto.

KESKKONNASÕBRALIKKUS

Keskkonnasõbralikkus on moes ning seda tasuks kindlasti näidata ka oma sisustuses. Taimed toovad tuppa värsket ja puhast õhku ning lisavad hubasust. Vaaside ja pottidega saab aga interjööri lisada rohkelt iseloomu ning põnevust. Vondomi Peacock ning Plusti Quack on vaid ühed paljudest brändide poolt pakutavatest lahendustest, mis toovad Sinu kodu loodusele lähemale!

GEOMEETRIA

Rõhk on geomeetrilistel mustritel, mida sel aastal hinnatakse kanga valikul. Geomeetriline kangas muudab toa hulga põnevamaks, kuid nõuab ka äärmiselt oskuslikku sobitamist ülejäänud interjööriga. Kui sellega hakkama saada, on tulemus rabav ja modernne! Roche Bobois Maison LeCroix sari on ehe näide modernsest geomeetrilisest mööblist, mille säravaim number on suur tumba. Samuti näevad geomeetrilised kangad ägedad välja Artiforti mööblil ning pildil olev Tongue on nähtaval ka PSI Sisustuse showroomis!

BOHO

Boheemlaslik joon tuleb tagasi ja seda tõenäoliselt ülemaailmse taaskasutuse tuhina tõttu, mis näitab end ka mitmetes Tallinna kohvikute interjööris. Kergele ja lõbusale trendile võib aga anda modernsema joone Roche Bobois modulaardiivani Mah Jong abil, mis muudab toa tõeliselt eriliseks ning pakub palju silmailu.

Loodame, et leidsite taaskord inspiratsiooni meie trendisuundade ülevaatest ning kindlasti lugege ka meie teisi blogipostitusi, et leida mõtteid sisekujunduseks! Ideede ja küsimuste korral ootame teie kirju meiliaadressil sisustus@mfleming.ee ning showroomis aadressil Suve 2, Tallinn

Viimased Postitused

01/03/2024

PSI Sisustuse aiamööbli lemmikud

14/02/2024

Terrassimööbli hoolduse ABC

07/02/2024

Aiamööbli uudistooted


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla