Saage tuttavaks - Papadatos!

Papadatose sloganabout a sofa” viitab, et bränd keskendub suuresti diivanite ning pehmemööbli tootmisele. Kui Georgios ja Nasos Papadatos firma 1990. aastal asutasid oligi nende eesmärgiks toota kvaliteetseid diivaneid, kuid üsna pea laiendasin nad oma tootevalikuga ka teistesse kategooriatesse. Papadatose repertuaarist leiab palju erinevaid mööblitüüpe, mille erilisuses ei saa kahelda.

Bränd soovib lisada mööblimaailma juurde midagi uut ja värsket ning selle saavutamiseks hoiavad nad oma meeled avatuna paljudele põnevatele koostöödele, sh kuulsa disaineri Jacopo Giagnoniga. Uskudes brändi kvaliteeti, kuid samas usaldades disaineri loomingut loob Papadatos midagi unikaalset, mis väljendub selgelt nende toodetud mööblis.

Papadatose mööbel sobib peamiselt kodudesse, kuid tugitoolid ja lounge toolid sobivad ka nooblimasse hotelli, restorani või kontoritesse. Papadatose mööbel kipub olema universaalne, kuna tegemist on üsna minimalistliku stiiliga, mis armastab neutraalseid ning hallikaid kangatoone. Sealjuures on aga suur rõhk kangakvaliteedil, pressitud mustril ning ilusatel detailidel, mis lisavad mööblile aksenti. Disainilt on mööbel küllaltki silmapaistev, kuid ei võta endale kogu tähelepanu, vaid loob pigem ümbritsevaga kauni sümbioosi. Kogu mööblivalikuga saab tutvuda SIIN.

Papadatos on esindatud rohkem kui 40 riigis ning Eestis on võimalus seda kaunist mööblit leida PSI Sisustuse showroomist, kus on väljas Chloe diivan, Grace lounge tool, Parallel diivanilaud ning Thema H kapp. Lisaks neile tutvustame blogipostituses ka teisi Papadatose mööbliesemeid.

DIIVAN CHLOE

Pehme ning kvaliteetne diivan Chloe ootab uudistajaid meie showroomis. Diivanile lisavad põnevust õmblusdetailid läbi diivani ja seda toodet on saadaval erinevate moodulitega.

Hind: al. 4020€

LOUNGE TOOL GRACE

Ka efektne Grace lounge tool on meie showrooms esindatud! Grace on üks pilkupüüdvamaid ja äratuntavamaid tugitoole, millel on uhke teokarbidisain ning tugev, kvaliteetne raam.

Hind: al. 896€

SÖÖGILAUD ROTONDA

Rotonda ümar söögilaud sobib ideaalselt kööki või ruumidesse, kus pole rohkelt ruumi suure söögilaua jaoks. Rotonda on äärmiselt stililne, matt puitlaud koos efektse raamiga.

Hind: al. 2353€

LOUNGE TOOL COSYBED

Põnevate tugitoolide ridadest leiab ka Cosybed tugitooli, mis on massiivne ning äärmiselt mugav lounge-tugitool elutuppa või miks mitte ka hotelli fuajeesse!

Hind: al. 1253€

VOODI ANN

Ann on korraga tagasihoidlik, kuid ka efektne. Keeruline määratleda, mis selle disaini juures niivõrd palju köidab, kuid ehk on see selle lööv lihtsus. Voodi näeb sama äge välja nii nahast raamiga, kui ka kangast raamiga.

Hind: al. 1955€

KOHVILAUD PARALLEL

Siinkohal jõuame eestlastele meelepäraste marmorlaudade juurde! Parallel kohvilauad on mõnus vaheldus kandilistele kohvilaudadele. Lauakatete valik on lai ning lauda on saadaval kolmes eri kõrguses ja suuruses.

Hind: al. 719€

Papadatose näidistega tutvumiseks külasta meid aadressil Suve 2, Tallinn. Seal saavad meie tublid klienditeenindajad tutvustada teile kogu Papadatose valikut ning konsulteerida materjalide ning erinevate soovide osas. Küsimuste korral ootame kirju aadressil sisustus@mfleming.ee

Viimased Postitused

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

16/08/2023

Miks valida valgustatud mööbel?

01/08/2023

Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla