Vahvad aksessuaarid terrassile

Kõrgemad soojuskraadid on juba kohal, loodus läheb aina rohelisemaks ning praegu on paras aeg mõelda terrassi- ja aiamööblile. Selles postituses keskendumegi terrassile või aeda sobivatele lisadele ja aksessuaaridele, mis toovad juurde mugavust suveajal. Lisade ja aksessuaaride all mõtleme erinevaid valgusteid, multifunktsionaalseid väiksemaid mööbliesemeid, lillepotte; kõike, mis võiksid mööbli olemasolu korral anda juurde põnevust ja sisu.

PS! Oleme märkinud iga toote juures ka ära, kas see on laost kohe saadaval. Toredat tutvumist ning loodame, et leiate inspiratsiooni!

Pedrali pukk Serif 860F

Mänguline pukk Serif 860F Pedralilt näitab end terrassil parimast küljest, olles osa kokteilinurgakesest kõrge laua ääres, kuid ka igati abivalmis muudeks eesmärkideks nagu lisaiste või pukk-lauake. Serif 860F on ka väga mugav, kuna jalatugi on täpselt õigesse kohta disainitud.

Pukk on kohe saadaval ainueksemplarina laos, punases värvuses. Hind 127€.

Vondomi valgusti Bubble

Vondom on disaininud valgusti, mis on oma olemuselt äärmiselt lihtne ja see ongi kõik, mida tõeliseks vau-efektiks on vaja! Pildil olev pallike on täpselt see, millele enne ei mõtle, kui seda aias muru sees või terrassil näed ning siis seda enam peast ei saa. Bubble valgustit saab tellida paljudes erinevates suurustes.

Vondomi Bubble’it hind alates 209€.

Cane Line'i vaip Defined

Vaip terrassil ei ole üldiselt tavaline nähtus, kuid võib anda juurde hubasust atmosfäärile ning olla ka kaitseks põrandakattele! Cane Line Defined on äärmiselt uhke välivaip, mis peab vastu erinevatele ilmastikutingimustele ning on lihtne puhastada. Ümarat vaipa on võimalik tellida erinevates suurustes.


Vaip on ainueksemplarina laos kohe olemas, läbimõõduga 200cm. Hind 609€

Plusti'i valgustid Spot Light ja Roaming Light

Plust on tuntud ägeda plastikmööbli poolest ning välivalgustite osas ei ole nad samuti erandeid teinud! Plust Spot Light on suur kuppellamp, mida saab riputada nii lakke kui ka kasutada põrandavalgustina.

Plusti Roaming Light on mõeldud valgustiks põrandale või lauale ning on tellitav erisuguste energiaallikate kui ka värvilahendustega. Seda on ka väga lihtne ka kaasas kanda.


Plust Spot Light'i on laos olemas kahte varianti - valge hinnaga 210€ ning helesinine soodushinnaga 189€.

Plust Roaming Light'i hind algab 250€.

Vondom'i lillepott Ulm Square

Just nagu Plust, on ka Vondom laialdaselt tuntud efektse disain-plastikmööbli poolest ning meie lemmikute hulka kuuluvad kindlasti Vondomi erinevad lillepotid. Ulm Square potid on püüdnud paljude sisekujundajate tähelepanu meie salongis ja seda ka põhjusega! Tegemist on mahukate pottidega, mis on kvaliteetsed ja vastupidavad erinevatele ilmastikutingimustele ning on oma minimalistliku olemusega väga pilkupüüdvad!

Koheselt on saadaval kaks Ulm potti suuruses 45x45x40 (hind 114€) ja 57x57x50 (hind 172€). Mõlemad on toonis antratsiit.

Cane Line tumba Divine

Cane Line Divine tumba näeb küll välja justkui see sobiks vaid siseruumis kasutamiseks, kuid just nii efektset välimööblit Cane Line toodabki! Divine on suuremõõduline, väga pehme ja mugav tumba, mis oleks terrassile ideaalseks lisaks istmete puudumisel. Tegemist on kvaliteetse, käsitsi kootud ja vastupidava materjaliga, mis sobib erinevate ilmastikutingimustega.

Divine on kohe laos olemas, tumesinise värvusega. Hind 331€.

Pedrali valgusti Giravolta

Giravolta on multifunktsionaalne lamp, mille aku kestab kuni 8 tundi. Tegemist on minimalistlikkus stiilis lambiga, mida saab kasutada hämaratel suveõhtutel laua- või aiavalgustina. Lamp on ka kaalult äärmiselt kerge, mis teeb sellest ideaalse abimehe, mida võtta kaasa reisidele, matkale või randa!

Saadaval laos, pastelses rohelises värvuses, 50cm kõrge. Hind 153€

Cane Line päikesevari Hyde

Päikesevari Hyde on hea näide sellest, kuidas praktilisus ning kaunis disain kohtuvad. Siinkohal tasub märkida, et Hyde on üsna suuremõõduline ning mõeldud suuremale terrassile/aiapinnale.

Cane Line Hyde päikesevarju hind on alates 962€.

Kui postitust lugedes tekkis mõni vahva idee oma terrassi või aia tarbeks, siis ootame alati kirju meiliaadressile sisustus@mfleming.ee ning külla aadressile Suve 2, Tallinn, et koos midagi sobivat leida! Soovime teile PSI SIsustuse poolt imeilusat õitsevat kevadeaega!

Viimased Postitused

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

16/08/2023

Miks valida valgustatud mööbel?

01/08/2023

Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla