Alati tipptasemel Cane-Line

Cane-Line on 30-aastase mööbli valmistamise kogemusega Taani disainbränd, mille valikust leiab just Eesti kliimale vastupidavat mööblit, mida on kerge hooldada ja puhastada. Sellele põhinev on ka nende slogan - Life made comfortable! Bränd keskendub kõrgele kvaliteedile, innovatiivsetele tehnoloogiatele ning mugavusele. Disaini iseloomustab stiilne minimalism, mis sobib aeda, terrassile ja siseruumidesse.


Cane-Line mööblivaliku hulgas on mitmeid klassikuid, mida disainihuvilised ning teravamad pilgud alati ära tunnevad ning muidugi saab kindel olla toodete vastupidavuses. Kõik materjalid on vastupidavad Eesti ilmastikutingimustele ja kiiresti kuivavad. Nimelt on Cane-Line väljatöödanud QuickDry süsteemi, mis võimaldab pärast pesu või vihma mööblikatetel ja patjadel kiirelt kuivada.

Samuti on kõik katted ja padjad eemaldatavad ning kaitstud UV-kiirguse eest, mis hoiab mööbli ilusa ja värskena mitmeid aastaid.

Cane-Line repertuaari kuulub kolm erinevat kategooriat - välimööbel, sisemööbel ning Elements Collection. Kuna suvi koputab uksele, siis keskendume selles postituses välimööbli uudistele ning lisame juurde ka mõne Elements Collection’i toote. Juhindume Cane-Line 2019. aasta kataloogist, kus on välja toodud uudistooted ja eelmiste hooaegade populaarsed tooted.

SPACE

2-kohaline Cane-Line Space on mooduldiivan, mida saab tellida mitmes variandis. Valida saab kuju, pikkust, laua olemasolu ja asukohta diivani küljes ning mitmeid materjale. Space on ideaalne pesa sõpradega olemiseks, raamatu lugemiseks või päikese käes puhkamiseks.

Hind alates 2923€.


FOAM

Unikaalne Cane-Line Foam mooduliste, mida on võimalik aeda paigutada tugitoolina või mitmest osast koosneva komplektina. Foam tooted näevad välja justkui sobiks nad vaid siseruumi, kuid Cane-Line on teinud toolid spetsiaalsest materjalist, mis teeb toolid vastupidavaks erinevatele ilmastikutingimustele ja lihtsasti hooldatavaks.

Hind alates 1133€.

PEACOCK

Selle hooaja üks pilkupüüdvamaid toole on Peacock lounge toolid, mis on loodud kahest erinevast vastupidavast materjalist (Cane-line Weave® ja Cane-Line Soft Rope), mistõttu on mööbel vastupidav igale ilmale, UV-kiirgusele ja kuumale.

Hind alates 1225€.

BREEZE

Breeze kollektsioon on Cane-Line tuntuim kollektsioon ning siinkohal toome välja Pure laua ja Breeze tooli, mis loovad üheskoos, ülimalt stiilse tulemuse aias, terrassil ja miks mitte ka siseruumis! Breeze'ist hõngub äratuntavat kergust ja elegantsi, millest inspireeritud ka kollektsiooni nimi. Samuti on tegemist erakordselt mugavate toolidega, mis sobituvad istudes inimese kehaasendiga. Ilmastikukindel Cane-line Weave® ning UV-kiirguse eest kaitsev kattematerjal hoiavad mööbli välimuse aastateks värske ja uuena.

Laua hind alates 1300€.
Tooli hind alates 354€.


COMBINE

Cane-Line Elements kollektsiooni seast leiab Combine sarja, kuhu kuuluvad erinevad lillevaasid ja hoiukastid. Hoiukaste on erinevates suurustes ning sobivad kasutamiseks aiatarvikute, nõude, patjade ja paljude muude asjade hoiustamiseks. Combine kollektsiooni kuuluvad ka erinevad lillevaasid (alumiinium jalgadel ja maapinnal), et aed, terrass või interjöör muuta looduslähedamaks ja rõõmsamaks. Kastid on mustaks toonitud alumiiniumist ning puidust.

Hoiukasti hind alates 1275€.
Lilleanuma hind alates 453€.


STRUCT

Cane-Line Struct tool on inspireeritud toolidest, mida kohtab filmivõtetel. Disainerite eesmärk oli luua Struct'ist midagi lihtsat, kuid samas stiilset ja löövat! Oma suuruse, kerguse ja kompaktsuse tõttu on see ideaalseks tooliks pindadele, kus pole rohkelt ruumi. Kangas on SoftTouch® ning raam alumiiniumist.

Hind alates 500€.

Tutvu kogu Cane-Line siin või külasta meid aadressil Seve 2, Tallinn. Salongis ootavad teid meie vahvad kolleegid, kes aitavad leida aeda või terrassile parimad lahendused. Täpsema huvi korral kirjuta meile sisustus@mfleming.ee

Viimased Postitused

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

16/08/2023

Miks valida valgustatud mööbel?

01/08/2023

Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla