Pariisi-hõnguline Fermob

Klassika. 1889. aastal loodud Prantsusmaa firma Fermob on värvikas selle sõna kõige täpsemas tähenduses!

Fermob on tuntud oma laialdase värvivaliku poolest, mis teeb küll mööblieseme valiku keerulisemaks, kuid samas ka põnevamaks! Tegemist on aia- ning terrassimööblibrändiga, mis disainib minimalistlikke ning vastupidavaid mööbliesemeid ja aksessuaare. Brändist hõngub tugevat Prantsuse ja Pariisi stiili, suvistest bistrootoolidest, kuni peidetud Pariisi siseõuest leitavate kohvilauakesteni. Fermobi mööbel loob aeda kerge, rõõmsa ja romantilise aura ning sobib imeilusti kokku aia rohelusega. Lisaks koduaiale on Fermobi tooted ka vastupidav valik avalikus ruumis kasutamiseks.

Mööbel on tehtud kvaliteetsest metallist, mis hoiab oma erksat värvi tänu spetsiaalsele kattevärvile, mis kaitseb UV-kiirguse eest. Lisaks kvaliteedile on Fermob tuntud oma nutikusele ja praktilisusele. Mööblile on võimalik juurde tellida ka sobivaid katteid ning patju, mille hooldamine on samuti lihtne ning materjal ilmastikukindel.

Fermob lubab tuua ellu rõõmu ning täita Sinu maailm värvidega.

Bistro tool
Alustame klassikust! Bistro loodi 19. sajandi lõpul ning muutus koheselt oma praktilisuse tõttu Prantsuse limonaadi müüjate seas populaarseks. Bistro on armas volditav tool, mis on äärmiselt mõistliku hinnaga.

Hind 51€ (2tk tumerohelist tooli laos kohe saadaval)


Montmartre laud ja toolid

Montmartre kollektsioon toob aeda ning terrassile vana-Prantsuse parkide ja väljakute meeleolu ning kõigile, kes külastanud Pariisis Montmartre piirkonda, peaks selline aiamööblikomplekt meeldivalt tuttav olema. Montmartre laud pidavat näima lausa poeetiline ja meie arvame, et selle laua juurde peavad kindlasti juurde käima ka Montmartre toolid!

Laua hind alates 343€
Tooli hind alates 212€


1900 ripptool

Nostalgiline ripptool sobivalt nostalgilise nimega - 1900. Enam romantilisemat mööblieset aeda on keeruline välja mõelda, kuna 1900 ei vaja muud kui üht puud ja rohelust ning aiailme on koheselt justkui muinasjutust välja võetud. Tehniliselt keerulise produktsiooniga tooli keskele on loodud südame kujutis.

Hind alates 412€

Bebop laud

Üks uusimaid Fermobi tooteid Bebop on juba veidi modernsemas võtmes disainitud. Võlu peitub aga seekord lihtsuses ning selle laua puhul on eriti märkimisväärne lauapinna hõljuv efekt. Lauda on võimalik tellida erinevates suurustes ja kõrgustes, millest annab kokku panna põneva komplekti.

Hind alates 338€


Ange tool

Disainer Jean-Charles de Castelbajac otsustas ümber disainida klassikalise 1900 tooli ning tulemuseks oli järjekordne muinasjutuline mööbliese - Ange. Tooli kirjeldus Fermobi kodulehel on niivõrd ilusti kirja pandud, et jagame seda täies mahus inglise keeles: "He offers us a kiss between two cherubs, and a poem that lies somewhere between Cocteau and Saint-Exupéry. The designer invites you to take flight on this chair, with its wings spread wide... for a moment of escape among the clouds."

Hind alates 398€

Mooon! valgusti

Moooon! LED valgusti toob maagilise, kuust inspireeritud kuma aeda, siseruumi, matkale või ükskõik kuhu sa soovid transporditava valgusti endaga kaasa võtta! Mooon! valgusteid on erinevates mõõtudes.

Hind alates 212€

Mickey Mouse Bistro tool

Mickey Mouse Bistro tool on midagi Disney-fännidele, sest üks uusimatest Fermobi toodetest loodi tähistamaks just Miki Hiire 90. sünnipäeva! Inspireeritud klassikalisest Bistro toolist, Mickey Mouse Bistro sai uue välimuse Miki Hiire kõrvade ning pükste näol. Vahva toolike ei jäta külmaks ka kõige Disney-kaugemat inimest ning muudab rõõmsaks atmosfääri väljas, siseruumis või miks ka mitte kohvikus!

Hind alates 202€

Oleme veendunud, et Fermobi leidlikkusel pole piire ning suure ajalooga bränd jätkab innovaatiliste disainidega! Kui Sa soovid Fermobi näol oma aeda, terrassile või kohvikusse tuua Pariisi-hõngu ja luua sellest üks eriline koht, kus viibida, siis ootame Sind külla PSI Sisustuse showroomi aadressil Suve 2 Tallinnas.

Toredat suve jätku!

Viimased Postitused

01/03/2024

PSI Sisustuse aiamööbli lemmikud

14/02/2024

Terrassimööbli hoolduse ABC

07/02/2024

Aiamööbli uudistooted


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla