Uhke kontoritool JDM'ist

Hispaania büroomööbli tootja JDM pakub laia valikut kontorimööblit, büroo- ja klienditoole juba aastast 1981. Nende toodangu teeb eriliseks see, et kogu mööbel on valmistatud Hispaanias ning brändi põhirõhk on innovatsioonil ja kõrgkvaliteetsetel materjalidel.

Ismobeli iseloomustab minimalistlik ning jõuline disain, mis muudab iga töökeskkonna stiilseks, kuid konkreetseks. Mõeldud on kõikidele mugavustele, mida kontoris või konverentsisaalis vaja võib minna ning lisad saab kohandada enda täpselt enda maitse järgi - toolide puhul saab valida raami materjali, käepidede funktionaalsuse, kanga valiku ja paljude muude detailide osas.

Samuti paistab silma suurepärane hinna ning kvaliteedi suhe. Kõik tooted on äärmiselt taskukohased ning, mis kõige tähtsam, selle arvelt ei ole tehtud mööndusi kvaliteedi osas - mööbel püsib aastaid sama uhke ja uuena, kui mitmeid kordi kallimad tooted Saksa või Prantsuse firmadelt.

Antud blogipostituses toome esile Ismobeli kontoritoolid, mille disain meid enim köidab. Lasemegi piltidel enda eest rääkida, sest teame, et on palju erinevaid maitseid ning töökeskkondi, kus võib kontoritoole vaja minna. Loodame, et leiad oma uude kontorisse, kodukontorisse või koolialpsele midagi vahvat järgnevast toolide galeriist!

Treviso
Hind alates 246€

Bonn
Hind alates 377€

Kansas
Hind alates 328€

Parma
Hind alates 205€

Azores
Hind alates 235€

Belice
Hind alates 271€

Zurich
Hind alates 331€

Bari
Hind alates 266€

Valides kontoritooli tasub konsulteerida meiega PSI Sisustuse showroomis (aadressil Suve 2, Tallinn), et leida just kõige õigem lahendus oma töökeskonda. Samuti ootame kirju sisustus@mfleming.ee aadressil

Ilusat suve lõppu ja töökat sügise algust!

Viimased Postitused

01/03/2024

PSI Sisustuse aiamööbli lemmikud

14/02/2024

Terrassimööbli hoolduse ABC

07/02/2024

Aiamööbli uudistooted


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla