Kogu kontorimööbel Sellexist

1977. aastal San Sebastianis asutatud Sellex toodab kõrg-kvaliteetset kontorimööblit koostöös mitmete mainekate disaineritega nagu Lievore Altherr Molina, Gemma Bernal, Carlos Tíscar , Mario Ruiz ó ja Burkhard Vogtherr.

Auhindadega pärjatud Sellex on läbi viinud suuri projekte üle maailma, büroodest kaubanduskeskusteni ning brändi tugevus ongi just toodete mitmekülgsus. Sellexiga saab sisustada suured bürood, auditooriumid, avalikud pinnad ning ka väikse kodukontori. Sellexi mööbel on niivõrd stiilse ja minimalistliku disainiga, et sobib igasse ruumi. Iga mööblieseme juures on mõeldud kõrgele funktsionaalsusele, et tööelu oleks võimalikult mugava ja ergonoomne.

Selles blogipostituses jagame noppeid Sellexi valikust, mille abil saaks kontori täielikult sisustatud.

LORCA
Töölaud Lorca unikaalne disain ning funktsionaalsus muudavad selle pilkupüüdvaks elemendiks kontoris või lugemissaalis. Tellitav ka lisadega nagu sahtliboks.

Hind alates 1558€

SWING
Viisakas Swing kontoritool vastab konverentsiruumi, kontori ning koosolekuruumide kõikidele vajadustele. Töötool on tellitav mitmetes erinevates versioonides ja valida saab rataste, seljatoe kõrguse ning muude eripärade vahel.

Hind alates 1124€

SQUARE MODULAR
Modulaariste Square annab lugematuid võimalusi kontori ooteruumi disainimiseks. Valida saab istmete arvu, seljatuge, raami materjali ning vahelaua asukohta. Samuti saab toolidele lisada elektripesad.

Hind alates 950€

STILL
Still on stiilne ja mugav tool ooteruumi. Valida saab kinnitatud modulaarversiooni, kui ka eraldi seisvaid toole. Samuti on valikus erinevad jalgade stiilid ning tellida saab ka käetugedeta versiooni.

Hind alates 630€

SLAM
Laitmatute detailidega lihtne Slam on saadaval erinevate jalgade, katete, detailide ning materjalidega. Tellitav on ka ratastel töötooli versioon.

Hind alates 246€

SLAM MODULAR
Modulaaristme versioon Slam toolist on ideaalne istmete süsteem konverentsiruumidesse, loenguruumidesse ning avalikesse ruumidesse. Võimalik juurde tellida käetoed ning asendada toolid vaheldumisi laudadega või lisada lauad otstesse.

Hind alates 462€

ZUMM
Alumiiniumist Zumm riiulisüsteem on eksklusiivse välimusega, mille täheks on üles ulatuvad torud. Riiuli saab kinnitada seinale, et luua kapi välimus või paigutada keset ruumi lahtiselt. Nagu teiste Sellex'i todete puhul, onZummil hulganisti võimalusi, kuidas seda seadistada saab - näiteks saab juurde tellida ettekäivad kapiuksed. Soovitame uurida Zummi võimaluste galeriid Sellex kodulehel.

Hind alates 1300€

Sellex'i trumpkaardiks on tohutu võimalus tooteid oma väljanägemise järgi seadistada ning PSI Sisustuses oleme valmis võtma iga projekti teiega koos käsile, et leida koostöös parim lahendus. Huvi ning küsimuste korral ootame teie kirju sisustus@mfleming.ee või külastage meid aadressil Suve 2, Tallinnas.

Viimased Postitused

01/03/2024

PSI Sisustuse aiamööbli lemmikud

14/02/2024

Terrassimööbli hoolduse ABC

07/02/2024

Aiamööbli uudistooted


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla