Valgustatud mööbel teeb pimedad ööd meeleolukaks

Pimedateks talvepäevadeks oleme toonud PSI Sisustussalongi tutvumiseks laias valikus Hispaania disainmööblitootja Vondom ja Itaalia mööblitootja Plust valgustatud mööblit. Põnevate vormide ja efektse valgustusega plastmööbel on pimedatesse öödesse ideaalne lahendus, mis loob erilise meeleolu ja pakub elamust.

Valgustatud mööbel maailmakuulsatelt disaineritelt

Valgustatud mööbel loob meile erilise atmosfääri kokkusaamisteks, kus saab nautida meeldivaid hetki ja ilu meie ümber. Efektne valgusobjekt mõjub kauni skulptuurina, mis muudab ka kõige igavama ruumi ja pimedama öö eriliseks ning ainulaadseks. Eriti pilkupüüdvad on just vaasid, lillepotid ja väikevormid, mis sobivad nii sise- kui ka välitingimustesse. Valgus ei pea alati olema valge, vaid võib muutuda kord punaseks, roheliseks, seejärel siniseks, roosaks või kollaseks - valikuid Vondomiga on rohkelt! Vondom ja Plust valgusobjektid pakuvad tõelist värvidemängu, mis loob valgustamise kõrval meeleolu ja pakub elamust.

Hispaania disainmööbli tootja Vondom on maailmas tuntud oma avangardse mööbli, valgusobjektide ja lillepottide poolest, mis löövad valgustatuna särama! Vondomi disainil on minimalistlik, kuid sellegipoolest äratuntav käekiri! Nende sisustuselemendid on valminud koostöös kuulsate disaineritega nagu Karim Rashid, Ross Lovegrove, Stefano Giovannoni, Fabio Novembre, Eugeni Quitllet, Ramón Esteve, Eero Arrnio, Ora-Ito jt.

Sarnase disainiga mööblit toodab ka Itaalia bränd Plust, mis paistab silma minimalistliku stiili kõrvalt ka humoorikate, kuid luksuslike aksessuaaride ja mööbliesemete poolest. Huvitavad kujundid, mis mõjuvad valgustatuna kunstiliselt, kuid on sellegipoolest mugavad ning praktilised igapäevased mööblielemendid, on Plusti põhifookus. Plusti mööbel on valminud koostööd nimekate disaineritega nagu Alberto Brogliato, Valerio Sommella, JVLT, Giulio Iacchetti, Matali Crasset, Odo Fioravanti jt.




Koju, kontorisse või avalikku ruumi - sobib kõikjale!

Valgustatud mööbel sobib kõikjale - koduaiast kuni hotellide fuajeedeni, ning oma võlu jagavad valgustatud mööbliesemed ja aksessuaarid ka igalpool erinevalt. Soojadel suveõhtutel aias või terrassil istudes, mõjuvad valgusobjektid lausa lummavalt. Vondomi vahvate lillepottide isekastuv süsteem teeb elu hulga lihtsamaks ning samas annab lillepott koju või aeda lummava valguskuma. Samuti on Plusti ning Vondomi välimööbli komplektid unikaalsed, kuna ööpimeduses löövad nad kaunilt särama ning püüavad külaliste heakiidule ka naabrite pilgud.

Valgustatud mööblil saab muuta ka värvust, vilkumise kiirust ja intensiivsust, mis sobib hästi klubidesse, baaridesse, saalidesse, vastuvõttudele, reklaamüritustele jne., kus saab luua suurepärase valgusšõu ja meeleoluka atmosfääri.

Mööbli, lillepottide ja valgusobjektide valguslahenduse valimiseks on palju võimalusi kodukasutajale ning professionaalile, alates lihtsast valge valgusega energiasäästulambist, kuni automaatselt värvimuutvate juhtmevabade valgussüsteemideni, mida saab kontrollida läbi telefoni või tahvelarvuti.




Vaata valgustatud mööblit lähemalt

ja tule meile külla!

Vondom ja Plust valgustatud mööbli väljapanekuga saab tutvuda PSI Sisustuses, aadressil Suve 2, Tallinn.

Viimased Postitused

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

16/08/2023

Miks valida valgustatud mööbel?

01/08/2023

Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla