Kuusk, kui imeilus pühadekaunistus!

Oleme oma blogis varasemalt tutvustanud erinevat valgustatud mööblit, kuid jõuluajal on meil selles valdkonnas midagi hooajalist varuks - Vondomi efektsed kuused, Chrismy ja Forest, mis on showroomis saadaval vaid ainult nüüd ja praegu.

Ilmselt oleme kõik ühel nõul, et päris jõulukuusk toas tekitab rohkelt elevust ning mõnusat lõhna, kuid pärast jõule on ääretult kahju viia see kord elus olnud kuusk välja - rääkimata pudenevatest okastest. Lahendus oleks muidugi tavaline kunstkuusk, kuid tegemist pole väga pikaajalise investeeringuga, kuna kunstkuused kipuvad oma head välimust kiiresti ajaga kaotama.

Heaks lahenduseks on aga modernse stiiliga Chrismy ja Forest, mis on efektsed ja äärmiselt praktilised jõuluaksessuaarid. Nimelt, kuuskedel on sisseehitatud valgussüsteem, mis lisab ruumile hubasust mõnusaks jõuluajaks. Kindlasti on tegemist ka kuuselahendusega, mida keegi sõpradest ega sugulastest veel näinud pole.

Vondomi kuused on samas ideaalsed aia- või õuealavalgustid, kuna tegemist on tugevate ning kvaliteetsete aksessuaaridega, mis sobivad igasse ilmastikku.

Tutvume aga kuuskedega lähemalt!

CHRISMY kollektsioon on inspireeritud naturaalsetest ning elegantsetest vormidest, mis jooksevad kuusetipuni välja. Sisemine valgustus muudab iga keskkonna hubaseks ning loob jõuludeks meeldiva atmosfääri. Chrismy näol on tegemist ajatu klassikuga, mis on lihtsalt sobitatav erinevatesse ruumidesse või välipindadele.

Meie showroomis on hetkel veel saadaval:

1m Chrismy - 499€

Valgusallikaks RGB valgus ja kõik kuused on juhtmeühendusega.

FOREST kollektsioon imiteerib kuuske geomeetriliste kujude läbi. Sisseehitatud valgusti kasutab värve ja kaunist kuma, et muuta ümbritsev atmosfäär mõnusaks. Sarnaselt Chrismy-le, saab Foresti valguslahendust reguleerida vastavalt meeleolule. Samuti on Forest tänu kvaliteetsele materjalile kerge ning äärmiselt vastupidav erinevates keskkondades ja ilmastikutingimustes. Võlukuusk kutsub sind ja peret osa saama maagilisest metsaimitatsioonist, mis hõlmab endas looduse ilu ja puhtust.

Meie showroomis on hetkel veel saadaval:

25cm lauale käiv nano Forest - 175€
1m Forest - 371€
1,5m Forest - 536€

Valgusallikaks RGB valgus ja kõik kuused on juhtmeühendusega.

Soovitame lemmikule tulla pilku peale heitma kiirelt, kuna eelmiste aastate kogemus on näidanud, et kuused salongis kaua ootel ei püsi.

Ootame sind külla meie showroomi aadressil Suve 2, Tallinnas.

Viimased Postitused

01/03/2024

PSI Sisustuse aiamööbli lemmikud

14/02/2024

Terrassimööbli hoolduse ABC

07/02/2024

Aiamööbli uudistooted


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla