2020. aasta sisustustrendid

Meil on selline tunne, et just äsja kirjutasime valmis 2019. aasta sisustustrendide postituse, kuid märkamatult ongi lennanud järjekordne aasta ajalukku ning on viimane aeg rääkida 2020. aastat vallutavatest sisustustrendidest!

Oleme võtnud appi mitmed väljaanded ning pannud kokku nimekirja suurematest mööblitrendi suundadest. Iga trendi peale ei pea muidugi tormi jooksma, kuid ehk aitab käesolev tutvustus leida midagi trendikat, mida kavatsesid sellel aastal nagunii välja vahetada.

Enne kui räägime uutest moesuundadest, vaatame, mis moest välja liiguvad. Nendeks on industriaalne stiil, üleni hall või beez sisustus, materjalid nagu klaas, betoon ja peegelduvad pinnad ning külmad toonid.

Nüüd aga 2020. aasta sisustuse trendisuundatest lähemalt.

Rotangist välimööbel

Rotangist välimööbel on PSI Sisustuse klientide seas hinnatud just selle praktilisuse tõttu, sest on kergelt puhastatav ning peab vastu erinevatele ilmastikutingimustele. Elle Decor väljaande kohaselt meenutab rotangist mööbel paljudele just lapsepõlve, kuid praegune valik on pigem segu traditisoonilisest ning modernsest disainist, mis lisab aeda uudset värskust.

Roberti Rattan seeria Portofino
Laua hind alates 2082€

Cane Line seeria Breeze

Tooli hind alates 283€

Tulekauss

Jätkame aiakujundusega! Viimasel ajal on trendiks muutunud kandilised laua peale paigutatavad tulekolded, kuid 2020. aastal soovitatakse tulekoldena vaadata hoopis "tulekausside" poole, mida saab paigutada aiamööbli keskele, et luua hubast õhustikku. Neid on lihtne paigaldada ja kasutada ning ümarad tulekolded mõjuvad aiakujunduses kui skulptuurid.

Kettal ZigZag tulekolle

Hind alates 2058€

Maalähedased toonid

Nii mööblitoonides kui sisekujunduses hakkavad 2020. aastal valitsema maalähedased toonid nagu oliiviroheline, veinipunane ning šokolaadipruun. Sellised soojad ja neutraalsed toonid mõjuvad rahulikult ning koduselt, lükates pikka aega valitsenud külmad toonid sisekujunduse trendidest välja. Maalähedased toonid annavad palju võimalusi mustrite ja värvidega mängimiseks, mis on samuti üks 2020. aasta võtmesõnu sisekujunduses.

Bonaldo laud Mellow

Hind alates 2737€

Fritz Hansen diivan Lune

Hind alates 3369€

Papadatos tool Scarlet

Hind alates 460€

Bonaldo voodi Madame C

Hind alates 2670€

Päris loodus

Endiselt on trendikas hoolitseda hästi oma toataimede eest, kuna keskkond on hinnas ja päris loodus tekitab kodus värskema ja rõõmsama tunde. Kunstililli sisekujunduse trendid ei soosi. PSI Sisustuses on eriti suur valik huvitava ja pilkupüüdva disainiga lillepotte, nii sise- kui välitingimustesse.

Vondom lillepott Centre

Hind alates 135€

Made Design lillepott Kyoto

Hind alates 304€

Julge monokroom

Monokroomne sisekujundus ei pea olema ainult neutraalsetes toonides. Nagu eelpool mainitud, siis hall halliga ja beez beeziga värvikombinatsioonid on eilne päev. Uueks trendiks sisustuses on monokroomsed värvikombinatsioonid, mis oma olemuselt on sammu võrra julgemad. Näiteks sinine koos sinisega (Cobalt Blue), kuhu on lisatud juurde veidi neutraalset tooni, näieks pruuni. Selline stiil on julgetele ja näeb elegantne välja.

Roche Bobois diivan Profile

Hind alates 6650€

Calligaris tool Amelia


Hind alates 290€

Ümarate nurkadega mööbel

80ndad teevad suuremat comeback'i, mis toob tagasi ümarate nurkadega mööbli, seda nii diivanite, laudade ja tugitoolide puhul. Maitsekalt kujundatuna muudab selline mööbel toa väga värvikaks ja efektseks.

Roche Bobois diivan Blogger

Hind alates 5440€

Loodame, et meie postitus tekitas Teis mõtteid ning ootame Teid peagi PSI Sisustuse showroomi valima oma 2020. aasta uut lemmikut!

Viimased Postitused

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

16/08/2023

Miks valida valgustatud mööbel?

01/08/2023

Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla