Luksuslik Varaschin

Sel suvel PSI Sisustuse klientide üheks suurimaks lemmikuks osutunud Varaschin loodi 1969. aastal Itaalias ning nad omavad üle 50 aasta kogemust luksusliku ning mugava välimööbli tootmisel.

Varaschin on ehitanud oma brändi läbi oskusliku käsitöö, mille tehnoloogia areneb aasta aastalt aina kvaliteetsemaks. Samuti on Varaschin pidevas arengus, et tabada konkreetse ajajärgu stiili ning disainides uusi tooteid on laitmatutel detailidel tähtis koht - just detailid loovad Varaschini mööbli kõrge kvaliteedi, mida on näha visuaalselt ning tunnetada katsudes.

Varaschin usaldab oma rahvusvahelisi ning Itaaliast pärit disainereid arendamaks Varaschini filosoofiat edasi, kuid brändi konseptsioon Outdoor Therapy põimib kõik ideed üheks. Outdoor Therapy näeb ette, et Varaschini iga disain peab muutma inimeste tavaelu erilisemaks ning sobituma interjööri või välialaga. Varaschini elegantne mööbel sobibki tegelikult hästi kõikjale, mistõttu on nad osutunud üheks huvitavamaks brändiks PSI Sisustuse klientide seas.

Tutvu kogu valikuga Varachini kodulehel.

Kollektsioonide seast leiab kõike söögilauamööblist kuni lamamistoolide ja aksessuaarideni ning leidub nii neutraalseid kui värvilisi toone. Samuti leiab iga toote juurest valiku erinevaid kattematerjale ning viimistlusi.

Oleme toonud allpool mõned huvitavamad kollektsioonid:

Kente kollektsioon

Värvikas. Dünaamiline. Mitmekülgne. Just need omadussõnad iseloomustavad Kente kollektsiooni, mis on kokku punutud erivärvi sünteetilistest paeltest. Lounge ala mööbel jätab pehme mulje oma ümarate joontega ning söögilauatooli pikk kandiline seljatugi annab sellele elegantse peene välimuse. Mööbel sobib nii koduaeda kui avalikule pinnale.

DIsain - Philippe Bestenheider

Tibidabo kollektsioon

Tibidabo kollektsioon suudab alati luua õige atmosfääri, olles üksi või koos pere ja sõpradega. Tibidabo diivan ja tugitoolid loovad ka suurimal alal intiimsema tunde, et pere või külalistega suhelda või üksi raamatut nautida. Kerge kohvilaud mõjub tugeva ja mõjusana ning sobib kaunistama aeda või basseiniäärset ala. Elegantne, stiilne ning mugav!

Disain - Calvi Brambilla

Noss kollektsioon

Noss elegantsed söögilauatoolid on käsitsi punutud nii tihedalt ja kaunilt, et jääb mulje, et tegu oleks justkui väljalõigatud kangaga. Pehmed jooned ja kurvid loovad tooli struktuuri, andes sellele ühtlasi tugeva ja õrna välimuse. Varaschin väidab, et Noss söögilauatooli parimad küljed tulevad just päikeseloojandu saatel esile, kui kuldsed kiired punutised särama panevad.

Disain - Edoardo Gherardi

Belt kollektsioon

Belt modulaarsohva erinevate moodulitega saab välipinna muuta korraga mugavaks ja dünaamiliseks. Kurviliste kujunditega saab luua suurel hulgal täiesti erineva ilmega istumisalasid, mis sobivad aeda, terrassile, basseiniäärde, lounge'i ja restorani ning miks mitte ka fuajeesse ning rõdule! Belt kollektsioon muudab iga ala elegantseks ja näitab maitset ning iseloomu. Juurde saab lisada ka Belt tugitoolid ning tumbad.

Disain - Lo Scalzo Moscheri

Victor kollektsioon

Kollektsioon Victor on ajatu. Suur ning pealtnäha minimalistliku disainiga kollektsioon suudab täita stiilselt iga väliala. Kollektsiooni ehk tähelepanu köitvamaks disainiks võib pidada Victor Director's söögilauatooli, mis meenutab Hollywoodi filmivõtetelt tuntud rezissööri istet ning pakuks kindlasti kodu- kui restoranikülastajatele rohkelt kõneainet!

Disain - R&D Varaschin

Maat kollektsioon

Loodud puhkamiseks, Maat kollektsiooni tugitoolid lausa kutsuvad end järele proovima. Efektne disain sobib nii koju kui hotellialale, nautimaks ilma ja ümbrust. Tugev struktuur ja suured käepidemed pakuvad maksimaalset mugavust ja tuge ning käitsi punutud kujundid erivärvi sünteetilistest paeltest pakuvad dünaamilist silmailu. Tellitav neutraalsetes ja värvilistes toonides.

Disain - Philippe Bestenheider

Emma kollektsioon

Varaschini üks tuntuimaid kollektsioone Emma on muutunud juba ikooniks. Suur kollektsioon, käsitsi punutud käsitoed ja seljatoed, pehme välimus, mis sobib kokku pea iga ümbrusega ning suur valik erinevaid toone on muutnud kollektsiooni klientide lemmikuks üle maailma, eriti just söögilauatoolid! Eriti hinnatakse Emma kollektsiooni puhul vastupidavust ilmastikule ning toolide mugavust. Varjundid, mis tekivad kui päikesekiired pasitavad läbi punutise, on juba omaette elamus!

Disain - Monica Armani

Summer Set kollektsioon

Oleme üpriski kindlad, et mahuka Summer Set kollektsiooni liikmeid oled kohanud oma Pinterest moodboardil, uhkemates hotellides või replicatena erinevates söögikohtades. Rohked kopeeritud tooted annavadki just märku Summer Set ikoonilisusest ning on lihtne näha, miks on see võrku meenutav metallist disain pakkunud muljet paljudele üle maailma. Modernne ning traditsiooniline korraga, Summer Set on tellitav niivõrd paljudes toonides ja kangavariantides, et sobib kõikjale! Kollektsiooni tuntuim toode Summer Set Rocking Chair on täis iseloomu ning loob terrassile uutmoodi atmosfääri.

Disain - Christophe Pillet

---

Laiem valik Varascini mööblit on nähtaval siin. Loodame, et meie postitus tekitas Teis mõtteid ning ootame Teid PSI Sisustuse showroomi aadressil Suve 2 valima oma terrassile uut lemmikut.

Viimased Postitused

01/03/2024

PSI Sisustuse aiamööbli lemmikud

14/02/2024

Terrassimööbli hoolduse ABC

07/02/2024

Aiamööbli uudistooted


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla