Muuda kontor praktiliseks ja stiilseks!

Keskmine inimene veedab tööl kolmandiku oma elust, seega on meeldiv töökeskkond äärmiselt tähtis. Selle loovad töökaaslased, ümbruskond, töö mitmekesisus ja mitmed-mitmed teised tegurid.

Kontoris on suur tähtsus mööblil, et see oleks korraga praktiline, lihtsustaks tööd ning tekitaks hea meeleolu. Kindlasti on väga tähtis ka töölaua ja tooli mugavus, võimalus kohtuda inimestega ja pidada koosolekuid ning töötada täies vaikuses kui selleks on vajadus. Tänu mööblidisaini ja tehnoloogia kiirele arengule on kontori sisustamiseks palju väga ägedaid ja uudseid võimalusi, mis lisaks oma praktilisusele toovad tänu oma vahvale disainile hea tuju nii töötajatele kui ka külastajatele. Samuti on arenenud jõudsalt klassikaliste ja stiilsete kontoritarvikute mugavus ja kvaliteet.

Et seda kõike tutvustada oleme loonud järgneva suure postituse, kust leiab nii klassikalist kontorimööblit, mis on stiilne, mugav ja praktiline, kui ka modernseid ja uudseid lahendusi kontori särama löömiseks ning mugavuse järgmisele tasemele viimiseks. Kõik selleks, et töö edeneks hulga lihtsamalt ja lõbusamalt!

Privaatne töökeskkond

Mõningad tööülesanded vajavad palju mõtlemist ja keskendumist, seega vaiksemat ja privaatsemat keskkonda. Samuti vajavad heli summutavaid seinu töötajad, kellel on palju telefonikõnesid, et üksteist mitte segada. Taoliste erinevate tööpindade absoluutne tipp on muidugi BuzziSpace, kes loob väga kvaliteetseid helisummutavaid töökeskkondi, mis on samal ajal stiilsed ja modernsed. Samuti leiab kvaliteetsete vaheseintega laudu Arperilt ning erinevaid heli summutavaid vaheseinu Caimilt, millest on mõned justkui kunstiteosed!

Töökeskkond BuzziVille Buzzi Space'ilt

Töökeskkond BuzziBooth Buzzi Space'ilt

Töökeskkond Paravan Arperilt

Eraldusseinad BuzziTripl Buzzi Space'ilt

Vabaaja ja lõunapausi veetmiskohad

Töötajatele on töö kõrval oluline ka nende puhkeaeg ja lõunapaus, et koguda mõtteid ja energiat ning viia läbi mõttevahetust kolleegidega. Tähtis on, et vabaaja veetmise ala pakub rõõmu ja mugavust, võimalust suhelda kolleegidega ning vahel ka teistsugust keskkonda, et teha telefonikõnesid, leida loovaid ideid või pidada väikseid kohtumisi omavahel. Miks mitte kutsuda ka kliendid just sinna huvitavasse nurgakesse? Vaatame, mida on meie partneritel pakkuda!

Vabaajaveetmiskoht Jungle Buzzi Space'ilt

Mooduldiivan Pablo Girsbergerilt

Mugavad töötoolid

Kontoris on mööbli praktilisus ja vastupidavus tähtsad, kuid kontoritoolidel on esmatähtis mugavus. Võimalus reguleerida tooli enda keha ja eelistuste järgi ning õige struktuur ja materjal lisavad tööle kvaliteeti ja hoiavad kontoritöölise rühti. Meie partneritel on suur valik erinevaid executive ja operative toole, mille juurde saab valida erinevaid reguleerimise süsteeme ja materjale.

Kontoritool Roma JDM'ilt

Kontoritool Kiev JDM'ilt


Lisaks nendele mugavatele kontoritoolidele vaata meie blogipostitust JDM kontoritoolidest SIIN!
JDM on meie klientide absoluutne lemmik ja parima valikuga kontoritoolide partner.

Heli summutajad

Helisid summutavad süsteemid on meie partnerite üks uusimaid tehnoloogiaid. Tegemist on kas jalgadel seisvate või seinale paigutatavate plaatidega, mis summutavad täielikult kõrvalruumist või teisest kontoriosats tuleva heli. Lisaks rõõmsatele disainidele on need väga lihtsalt kinnitatavad ja eemaldatavad.

Heli summutavad plaadid Romb Johanson Designilt

Heli summutavad plaadid Botanica Caimilt

Heli summutavad plaadid BuzziPleat Buzzi Space'ilt

Heli summutavad plaadid Gillo Dorfles Art Caimilt

Heli summutavad plaadid Moon Johanson Designilt

Koosolekuteks

Meie arvates peaks koosolekute ruum tekitama mõnusa ja teotahtelise atmosfääri. Seda aitab luua suur ja mahukas laud, kus ei teki ruumipuudust ning mugavad toolid. Klientide jaoks on ka tähtis, et üldmulje oleks esinduslik. Väiksema ruumi puhul mõjuks ühtsena aga ümar laud. Meie partneritel on suur valik koosoleku laudade ja toolide komplekte, kus on juures rohkelt praktilisi lisasid - nagu pikendatavad lauaosad, pistikupesad ja palju muud!

Kontoritoolid Archal XL + laud Ponto Lammhultsilt

Kontoritoolid Aston Arperilt

Toolid Catifa + laud Cross Arperilt

Kontoritoolid Haddoc + laud Madison Johanson Designilt

Praktilised töölauad

Nii nagu on tähtsad mugavad kontoritoolid, on ka tähtsad mugavad ja reguleeritavad töölauad. Vajadusel on võimalik juurde tellida erinevaid lisasid nagu sahtlid, klaviatuurialused ja pistikupesad (või juhtmekoridorid). Paljude partnerite lauad on ka seina äärde kokkuvolditavad, et kerge vaevaga kontorisse ruumi juurde tekitada.

Töölaud Argos Ismobelilt

Volditav töölaud Hip Up Ares Linelt

Kõrgendatav töölaud Sky Ismobelilt

Failide talletamiseks

Loomulikult on kontoris olulisel kohal kaustade ja muude tarvikute hoidmine. Seetõttu on tähtis, et riiul või kapp on kvaliteetne ning vastupidav ning võimaldab lahterdada erinevaid dokumente. Muidugi hoiame silma peal ka esinduslikul disainil!

Riiul Jakin Sellexist

PS! Vaata lisaks ka kontorimööbli fookuspostitust Sellexist SIIN!

Riiul + tool Bookchair Aliaselt

Aksessuaarid

Jagame teiega ka meie partnerite põnevaid aksessuaare, mida on samuti võimalik kontorisse tellida. Kuigi valik on laialdane, siis otsisime välja huvitavamad ja stiilsemad lisad nagu lambid, seinakellad ja prügianumad.

Riidenagid Stella Caimilt

Prügikonteinerid Maxi Caimilt

Ooteruum

Kui kontor on suur ja võimaldab ooteruumi osa, kus ootavad kliendid või töötab sekretär, siis oleks vaja pakkuda neile mugavat istet. Selleks on sobilikud kas mitmed lounge toolid koos väikese lauaga või moodulistmed. Mõlemal juhul on meie partneritel palju sisustusvõimalusi, millest siin mõned näited.

Modulaartoolid Kiik Arperilt

Lounge tool Norma + diivan Race Johanson Designilt

Lounge toolid Catifa Arperilt

Diivanid Okome Aliaselt

Viimased Postitused

05/09/2023

PSI Sisustuse valgustatud mööbli lemmikud

16/08/2023

Miks valida valgustatud mööbel?

01/08/2023

Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla