Chrismy valgustab jõulukuud

Käes on aasta kõige pikemad ja pimedamad ööd ja jõuludeni ongi juba jäänud vähem kui kuu aega! Aeg on hakata mõtlema, kuidas sel aastal mõnusat jõulumeeleolu luua ning oma ümbrust pühadeks kaunistada.

Disainisõpradele on Vondomil pakkuda midagi uut ja huvitavat traditsioonilise kuusepuu asemel. Hispaania disainmööblitootja Vondom põneva vormi ja efektse värvimuutva valguslahendusega Chrismy ja Forest jõulupuud sobivad eriti hästi modernsesse interjööri ning loovad mõnusa pühademeeleolu koju või kontorisse. Chrismy ja Forest sobivad hästi just neile, kelle jaoks on päris kuuse välja viimine iga aastane kurb ülesanne, sest Vondomi valgustatud kuused pakuvad rõõmu aastast aastasse ning on muidugi ka lihtsamini käsitletavad kui kuntskuused.

Kuuse siluetti jälgiva hoogsa siki-saki kujulise liikumisega tekib julge ja elegantne vorm, mis oma kumava valgusega on pilkupüüdev just õhtuhämaruses. Chrismy ha Forest pakuvad erinevaid võimalusi ruumide ning vaateakende kujundamisel, aga sobivad hästi ka välitingimustesse. Jõulukuuski saab tellida mitmes suuruses, aku või seinatoitega ning erinevate valgustusvõimalustega

Kuuse valgus ei pea alati olema valge, vaid võib muutuda kord punaseks, siis roheliseks, seejärel siniseks, helesiniseks, roosaks või kollaseks. Kuuse valguse värvust, vilkumise kiirust ja intensiivsust saab muuta kas võtmehoidja suuruse juhtpuldiga või automaatselt. Kuused on erineva valguslahendusega, alates lihtsast valge valgusega kuusest kuni automaatselt värvimuutvate RGB valgussüsteemideni, nii kodukasutajale kui ka professionaalile. Juhtmevabad RGB valgussüsteemid, mida saab kontrollida läbi telefoni või tahvelarvuti, sobivad hästi meeldejääva aastalõpu valgusšõu korraldamiseks, mis pakuvad oma värvide-mänguga tõelist elamust. Jõulukuuse valguskuma paistab pimeduses kaugele ning näitab teed ka päkapikkudele.

Uuri Christmy Ja Foresti valgustus variante ning erinevaid suurusid all pool olevas galeriis!

PSI Sisustuse laos kohe saadaval kuused:sisustus@mfleming.ee
PSI Sisustuse Showroom - Suve 2, Tallinn

Viimased Postitused

01/03/2024

PSI Sisustuse aiamööbli lemmikud

14/02/2024

Terrassimööbli hoolduse ABC

07/02/2024

Aiamööbli uudistooted


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla