Oled sa mõelnud kui praktiline on üks tumba?

Inglise keeles vaieldakse tihtipeale, kas tumba on pouf või ottoman ning eks ta tegelikult oleneb natuke ka otstarbest. Üks on aga kindel - tumba on äärmiselt mitmekülgne ja praktiline mööbliese toa sisekujunduses. Ilmselt pole paljud meist mõelnudki tumba soetamisele, kuid siiski oleme kõik sellest nii või teistpidi puudust tundnud, ilma seda ehk päriselt teadmata. Enne kui hakkame tutvustama meie valikus olevaid põnevaid tumbasid, võtsime eesmärgiks välja tuua erinevad kasutamisviisid:

Siduv element - Kui elu- või magamistoas on puudu detailidest, siis õigesti valitud ja paigutaud tumba toob juurde sisu ja seob toa ühtseks.

Jalatugi
- Paigutades tumba lounge tooli või diivani ette saab pärast pikka tööpäeva mõnusalt jalgu toetada.

Kohvilaua asendus - Kohvilaud võib väikses ruumis osutuda diivani ees liiga suureks, kuid kindla kuju ja tugevast materjalist tumbat saab kasutada ka kohvilauana, mida on lihtsam eest ära tõsta ja ka jalatoena kasutada.

Ajutine tugi - Garderoobi või koridori on tumba täiesti asendamatu lisa, kas siis käekoti alusena või istmena kingade jalga panemiseks.

Lastesõbralik iste - Tumba on üldjuhul pehme ja madal, mis teeb selle ideaalseks istumisaluseks lastele.

Tagavara kaart - Tumbat on kerge tuua teisest toast juurde, kui külalisi kipub olema rohkem, kui toole või diivanil kohti jagub.

Oleme kindlad, et igaüks leiaks siia veel põhjuseid juurdegi, kuid kuus põhjust on rohkemgi kui vaja, et jõuda järeldusele, et tumba on üks ääretult vajalik, kuid samas soodne lisa pea igasse tuppa.

Ja nüüd tutvu PSI Sisutusest tellitavate vahvate tumbadega!

Et al. Pillow

Tumba Pillow brändilt Et.al on nii uskumatult äge, et esmapilgul tundub nagu oleks 3 patja omavahel tasakaalu seatud ning kindlasti pakub taoline iste külaliste seas rohkelt kõneainet!

Hind alates 285€


Roche Bobois Maison LaCroix

Roche Boboisi tumba Maison LaCroix on kunstiteos nagu RB brändile kohane. Unikaalse disainiga LeCroix on mahukas ning võimaldab istujal ka selga toetada. See tumba on luksus selle sõna otseses mõttes.

Hind alates 3370€

Artfiort Moby

Järjekordne kunstiteos - Moby. Minimalistlik tumba võimaldab hoida enda vahel ajakirju ning kindlasti kasutatav ka kohvilaua asendajana.

Hind alates 405€

Moradillo Hanna

Särtsu ja põnevust tuppa lisav Hanna on üks paljudest Moradillo vahvatest tumbadisainidest. Meie arvates toimivad mitu eksemplaari toas ka hästi üksteist täisustavalt.

Hind alates 370€

Johanson Design Parker

Minimalistlikus Skandinaavia disainis Parker tumbat on kerge segamini ajada väikse lauaga aga tegemist on ikkagi tumbaga.

Hind alates 262€

Buzzi Space Cube

Cube tumba Buzzi Space'ilt on futuristliku välimusega modernne kuubik, mis lisab igale ruumile põnevust ning on mugav ja praktiline. Cube tumbad on eriti vahvad mitmekesi ja eri värvides, kuid neutraalsetes toonides mõjuvad luksuslikumalt.

Hind alates 278€


Roche Bobois Scenario

Roche Boboisi Scenario on väga luskusliku välimusega tumba, milell on ka neli jalga all ning on väga mahukas. Sobib ka voodiotsa ottoman'i asendajaks.

Hind alates 3800€

Cane Line Divine

Cane line Divine on terrassile ning siseruumidesse sobiv pehme ja mahukas tumba, mis peab vastu erinevatele ilmastikutingimustele ning on äärmiselt mugav. Tumba on nähtaval ka meie showroomis.

Hind alates 320€

Kui mõni postituses välja toodud tumba (või mõni muu valikus olev tumba) äratas huvi siis aitame heameelega. Ühendust saab meiega võtta sisustus@mfleming.ee või külasta meid aadressil Suve 2, Tallinn.

Viimased Postitused

01/03/2024

PSI Sisustuse aiamööbli lemmikud

14/02/2024

Terrassimööbli hoolduse ABC

07/02/2024

Aiamööbli uudistooted


Küsimuste korral saada e-mail või helista meile.

Tule meile külla